Uppgifter: Jon Henrik Fjällgren klar för ”Let’s dance”

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Från Mello-scenen till dansgolvet.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet är Jon Henrik Fjällgren klar för ”Let’s Dance”.

På Instagram skriver artisten: ”kommer bli riktigt spännande dagar framöver”.

I september kunde Nöjesbladet avslöja att Jon Henrik Fjällgren, 30, känd från bland annat Melodifestivalen, har ny hemlig flickvän. Det var i samband med att han släppte sin nya låt ”Hon var vacker”, tillägnad sin kärlek, som sångaren tog bladet från munnen.

– Hon vet om låten. Hon tycker såklart att det är väldigt kul att få en låt tillägnad sig”, skrev han i ett mejl.

”Soon”

Om det är flickvännen som pushat honom eller om Jon Henrik tagit beslutet själv ska vi låta vara osagt, men enligt Nöjesbladets källor så ska han i vår vara med i TV4:s fredagsunderhållning ”Let’s dance”.

Följer man Jon Henriks Instagramkonto så är det mycket som pekar på att det stämmer. Han har bland annat lagt ut en film från Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm där alla deltagare alltid presenteras med texten ”Soon”.

Han har även skrivit ”kommer bli riktigt spännande dagar framöver och om inte annat roliga dagar” och lagt ut en bild på sitt Snapchatkonto med texten ”Ute nu under en tid, följ med på min resa” följt av emojis med apor som håller för ögonen.

Foto: Jimmy Wixtröm
Jon Henrik Fjällgren.

När Nöjesbladet når Åsa Örtengren, pressansvarig för ”Let’s dance”, via sms så hälsar hon: ”Vi kommenterar fortsatt inga namn förrän vi presenterar ”Let’s dance”-deltagare”.

Pressträffen kommer att äga rum nu på onsdag den 7 februari och programmet börjar sändas den 23 mars.

ARTIKELN HANDLAR OM