Nöje

Sanningen om Britneys manager

Av: 

Hannes Delling

NÖJE

– Har tre tidigare besöksförbud

Vem är egentligen mannen som anklagas för att förse världsstjärnan med droger, klippa sönder hennes telefonledningar och styra hennes liv?

Många ställer sig frågan hur 33-årige Sam Lutfi i sin baseballkeps kan vara manager åt en av världens mest inkomstbringande stjärnor.

Bryr sig inte om anklagelserna

Sam Lutfis roll i Britney Spears liv är lite oklart. Han kallar sig manager och vän. En sak är klar. Han bryr sig inte om anklagelserna mot honom. "Min image är inte viktig, men det är Britneys", säger han i ett sms till nyhetsbyrån AP, som har grävt sig ned i Lutfis bakgrund.

Tre tidigare besöksförbud

Det här är inte Lutfis första besöksförbud. Första fick han efter att ha telefontrakasserat en kvinna med 15-20 samtal per dag och skickat obscen e-post till henne, enligt AP. Den andra kom efter att han hotat att skada en granne. Och den tredje mot en kille som Lutfi tyckte "skulle begå självmord".

Tog kontroll över Britney

Det är oklart hur superstjärnan Britney träffade Lutfi. Britneys mamma säger att de träffades i oktober och att han genast flyttade in i hennes hem för att ta kontroll över hennes liv. Och hennes ekonomi.

ANNONS EXTERN LÄNK

20% på nästan allt för alla club Lyko medlemmar! Gå med i klubben & handla här

Lyko SE

Publisert: