Amal och George Clooney i Sverige: ”Vill överlämna en lite bättre värld”

Rickard Sjöberg mötte Amal Clooney och George Clooney

Rickard Sjöberg med Amal och George Clooney.
Rickard Sjöberg med Amal och George Clooney.

Hollywoodstjärnorna Amal och George Clooney är i Sverige.

Under kvällen var de huvudtalare under Postkodlotteriets förmånstagarfest.

– Vi vill överlämna en lite bättre värld till våra barn än vad den är i dag, sa George Clooney på scen.

Postkodlotteriet hade bjudit in hollywoodstjärnorna Amal och George Clooney som huvudtalare under kvällens förmånstagarfest. På scenen intervjuades kändisparet av programledaren Rickard Sjöberg.

– Vi har en lyckosam position med så många möjligheter att göra det vi vill. Vi försöker få saker gjorda. Vi vill överlämna en lite bättre värld till våra barn än vad den är i dag, sa George Clooney, som är internationell ambassadör för Postkodlotteriet, på scen.

Rickard Sjöberg om mötet

Programledaren Rickard Sjöberg hade tidigare under dagen träffat paret Clooney och berättade då att de var förväntansfulla inför kvällen.

– Jag träffade George och Amal i eftermiddags och de var väldigt glada och ödmjuka och såg fram emot kvällen. Det är alltid inspirerande att träffa människor som brinner för att göra gott och Amal och George Clooney är två bra exempel på det, säger Rickard Sjöberg i ett pressmeddelande.

George Clooney förlovade sig med Amal Clooney i mars 2014. De gifte sig samma år och fick i juni 2017 tvillingarna Ella och Alexander.

Förre statsministern Fredrik Reinfeldt och skådisarna Emma Thompson och Robin Wright är några av de namn som tidigare varit huvudtalare.

Under förmånstagarfesten delade Postkodlotteriet ut 2018 års överskott.

Publisert:

LÄS VIDARE