Mode

Kimberly modell för glasögon

NÖJE

Stilikonen Kimberly Stewart lånar ut sitt ansikte

Rod Stewarts dotter, stilikonen och it-girl Kimberly Stewart, är ansiktet utåt i årets upplaga av glasögontävlingen ”Specswearer of the Year”.

Under sommaren 2007 kan svenska glasögonbärare delta i optikgruppen Specsavers internationella tävling ”Specswearer of the Year”. Stilikonen Kimberly Stewart är tävlingens officiella ansikte och hon använder själv glasögon för att förstärka sin stil och matcha klädseln.

– Jag är nästan blind utan mina glasögon och jag försöker alltid matcha mina glasögon, precis som en accessoar, med min övriga klädsel. Fler borde ta chansen att uttrycka sin personlighet och ändra sin stil, då nya glasögon ofta betyder större förändring än en ny frisyr. Jag har en glasögongarderob hemma för alla mina fina bågar, säger Kimberly Stewart.

Johnny Depp är förebild

Även om hon själv är en stilikon inspireras Kimberly Stewart stilmässigt av burleska Dita von Teese, medan Johnny Depp är hennes förebild vad gäller glasögon. Hon tycker också att det är mycket positivt att allt fler börjat använda sina glasögon för att skaffa en personlig stil.

– Glasögon är en accessoar som allt fler börjar experimentera med och som man köper nya för speciella tillfällen. Varför inte köpa nya partyglasögon istället för en ny klänning? säger Kimberly.

Tävlingen försöker hitta vanliga människor som bär upp sina glasögon med attityd.

– Modeaspekten av glasögon får för lite uppmärksamhet och det vill vi ändra på, säger Pernilla Algede, kommunikationsansvarig Specsavers.

Den svenska delfinalen avgörs i september och vinnaren får representera Sverige i den stora finalen i London i oktober.

Nina Johansson

ANNONS

MORS DAG-BUKETTEN MED CHOKLAD! Beställ i god tid hos Interflora här.

Extern länk från Interflora.se

Beställ nu

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Mode

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode