Dr. McDreamys nya karriär

NÖJE

Patrick Dempsey ny modell för Versace

Foto: AP

Det är fler än de vanliga Grey's Anatomy-fansen som fallit för Patrick Dempsey som charmiga Dr McDreamy. Även designern Donatella Versace är helt såld på den amerikanske skådisen, alltså gjorde hon honom helt enkelt till Versaces nya modell.

Foto: AP
Patrick Dempsey visar att han kan bära upp sin kostym.

Versaces vår/sommar-kollektion är precis fotad och avslutad av stjärnfotografen Mario Testino vilket betyder att vi framåt våren kommer att få njuta av Dr Shepherd, eller Patrick Dempsey som han egentligen heter, även som fotomodell.

Patrick representerar allt underbart

– Patrick representerar allt som är underbart med den här kollektionen. Han har självförtroendet och är helt och håller bekväm i sin kropp, vilket gör en man så attraktiv, säger Donatella Versace om sin nya modell till people.com, där hon också erkänner att hon är ett stort fan av Dempsey.

Dr McDreamy själv överröste people.com med lovord om den nya kampanjen.

– Det var underbart att jobba med Donatella, hon är en ikon och en inspirerande kvinna. Att dessutom få arbeta med Testino, en av världens bästa fotografer var ett stort nöje, säger Patrick Dempsey, som med de orden redan nu sköter sig mer än utmärkt som ny modell för Versace.

Fler kändiskollektioner:

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode