Amy Winehouse i blodigt bråk

NÖJE

Chockbilder på sångerskan och hennes make

Foto: Amy Winehouse med svullen läpp och Blake Fielder-Civil med skärsår i ansiktet.

Blodiga, tilltufsade och med sminket utsmetat. Nu sprids bilder i brittiska tidningar som tagits efter vad som ser ut som ett våldsamt bråk mellan Amy Winehouse och maken Blake Fielder-Civil.

Paret ska ha snubblat runt på Londons gator 4:45 på morgonen.

– Jag skar mig själv, säger Amy Winehouse i ett sms till kändisbloggaren Perez Hilton.

Foto: Blakes blodiga skor.

Sedan sångerskan lämnade rehab har hon och maken bott på ett femstjärnigt hotell i Soho. Men de tre dygnen på lyxhotell tycks knappast ha varit någon dans på rosor.

På bilder som publicerats i Daily Mail och The Sun ser man Winehouse med utsmetat smink i ansiktet, blod på ballerinaskorna och på jeansen. Hon hade dessutom blåmärken på halsen och hennes knogar var svullna.

Blake Fielder-Civil hade skärsår på sina kinder och runt halsen.

Skärsår på armarna

Kvällen innan sågs Winehouse utanför hotellet tillsammans med en kvinna i 20-årsåldern. De kramades och enligt vittnen gav kvinnan något slags paket till sångerskan. Senare på natten hördes skrik och oväsen från hotellrummet och hotellpersonal tillkallades.

Winehouse bad då om medicinsk hjälp för att lägga förband på skärsår på armarna. Men bråket ska sedan ha fortsatt tills Winehouse sågs springa genom hotellkorridoren, följd av sin man. De skrek åt varandra och jakten fortsatte ute på gatan.

– Hon sprang ut mitt i gatan och stoppade en bil som råkade vara full av tjejer, berättar ett vittne.

– Hon sa "snabbt, jag måste komma in, jag måste bort, snälla hjälp mig".

Bilen plockade upp henne, men stannade efter ett tag när Winehouse ville köpa cigaretter. Blake ska ha sprungit runt på Londons gator och letat och ropat efter henne. Till slut nådde de varandra genom sina mobiltelefoner och återförenades. Strax innan fem kom de gående tillbaka till hotellet arm-i-arm.

"Jag tog droger"

I ett sms till kändisbloggaren Perez Hilton berättar Amy Winehouse sin version av händelsen:

– Blake är den bästa mannen i världen. Vi skulle aldrig göra varandra illa. Ta tillbaka det du skrev i din blogg. Jag trodde du var min tjej. Jag skar mig själv efter att han hittade mig i vårt rum när jag tog droger med en call girl och sa att jag inte var bra nog åt honom. Jag tappade kontrollen och han räddade mitt liv.

På torsdagen kom Amy Winehouse pappa Mitch till hotellet för att ha krissamtal med paret. Blakes föräldrar skulle också komma. Tidigare i augusti höll familjerna liknande möten med paret innan de lade in sig på rehab.

Se alla bilder i Daily Mail Obs! Extern länk.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!