Stjärnparet har fått barn – höll graviditeten hemlig

avMathilde Albinsson

NÖJE

Filmstjärneparet Zoe Kazan och Paul Dano håller gärna sitt privatliv hemligt.

Och de lyckas väl.

I slutet av augusti fick paret en dotter – en nyhet som gått omvärlden förbi.

Zoe Kazan, 35, och Paul Dano, 34, fick enligt uppgifter till Page six en dotter i slutet av augusti. Paret, som varit tillsammans sedan 2007, lyckades hålla graviditeten hemlig – trots vissa rykten som uppstod efter att de dök upp på premiären av ”Wildlife” på filmfestivalen i Cannes i maj.

Källor uppger för Page six att dottern ska heta Alma Day.

Kazan och Dano träffades genom jobbet. De arbetade tillsammans i uppsättningen ”Things we want” 2007. Fem år senare samarbetade de igen i filmen ”Ruby Saprks”, som Kazan skrev manus till och spelade en av huvudrollerna i.

Zoe Kazan är dotter till manusförfattarna Nicholas Kazan och Robin Swicord samt barnbarn till den berömda regissören Elia Kazan. Hon har själv medverkat i filmer som ”Revolutionary road”, ”It’s complicated” och ”Kärlek i New York”.

Paul Dano, också han amerikansk skådespelare, nominerades 2008 till en Bafta award i kategorin ”bästa manliga biroll” för sin roll i ”There will be blood”.

1 av 3 | Foto: Jordan Strauss / AP TT
Zoe Kazan och Paul Dano.

Enligt Page six är nu planen att Kazan stannar hemma med lilla Alma Day, medan Dano återvänder till scenen och Broadway-uppsättningen ”True west” med Ethan Hawke bland kollegorna.

Paret har ännu inte kommenterat uppgifterna.

”Vi har inga kommentarer om det just nu”, säger en representant för Kazan och Dano till Page six.

Här är kändisarna som fått barn 2018 01:06
ARTIKELN HANDLAR OM

Zoe Kazan