Burt Reynolds son struken ur testamentet

Skådespelaren hade miljoner i tillgångar

avLinn Dahlgren

NÖJE

Burt Reynolds utelämnade avsiktligen sitt enda barn från sitt testamente innan han dog.

I stället får syskonbarnet ta hand om hans dödsbo.

Men hans son blir inte arvlös. 

Knappt två veckor efter Hollywoodstjärnan Burt Reynolds död avslöjar TMZ att han utelämnade sitt enda barn från sitt testamente. Sonen Quinton Anderson Reynolds, 30, finns inte med och blir inte ens exekutor av testamentet. 

I stället utnämns syskonbarnet Nancy Lee Hess till exekutor och får förvalta Burt Reynolds dödsbo.

Men Quinton Anderson Reynolds går inte lottlös.

– Jag utelämnar avsiktligen honom från detta, min sista vilja och testamente, eftersom jag i livet har sörjt för honom via min fond, säger Burt Reynolds i testamentet.

Vill undvika skatt

Quinton Anderson Reynolds kommer att fortsätta få pengar ur den fond Burt Reynolds upprättade för honom för flera år sedan, troligen för att undvika skatter. De flesta av Reynolds tillgångar verkar ha placerats i fonden.

Burt Reynolds och hans andra fru Loni Anderson, gifta mellan 1988 och 1994, adopterade sonen 1988.

Far och son hade under en period ingen kontakt, på grund av föräldrarnas bittra skilsmässa, men de hittade tillbaka till varandra på slutet. Strax före sin död kallade Reynolds sonen sin största framgång.

– Han är en underbar ung man och arbetar nu som kameraassistent i Hollywood, sa han till Closer Weekly.

– Han bad aldrig om hjälp med karriären, han gjorde allt själv och jag är så stolt över honom. Jag älskar honom väldigt mycket.

1 av 3 | Foto: Manny Hernandez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA
Quinton Anderson Reynolds tillsammans med sin mamma Loni Anderson.

Hade tillgångar om 45 miljoner kronor

Föräldrarna, båda skådespelare, var ett av dåtidens stora superpar i Hollywood. Deras uppbrott förvånade och skapade mängder av rubriker, särskilt när Reynolds avslöjade detaljer ur deras sexliv för media.

– Om din make inte har vidrört dig, på det bibliska sättet, hur kan du vara förvånad? sa han till tv-programmet ”Good morning America” om att Anderson sa sig vara i chock över skilsmässobeskedet.

Sedan följde anklagelser som att hon varit otrogen och en dålig mamma samt att han misshandlat henne flera gånger när han varit drogpåverkad, enligt People.

Den mustaschprydde stjärnan, som drog storpublik till sina filmer och var en av 70-talets främsta sexsymboler, tjänade 90 miljoner per film under sin storhetstid, men i mitten av 80-talet vände karriären och 1996 ansökte han om konkurs. Han gjorde comeback 1997 med en Oscarsnominering för sin biroll som porrfilmsregissör i ”Boogie nights”.

Vid sin död ska han ha haft tillgångar om cirka 45 miljoner kronor.

Burt Reynolds dog den 6 september i en hjärtinfarkt. Han blev 82 år.

Kända profilerna som lämnat oss under 2018 02:10
ARTIKELN HANDLAR OM