One Direction drabbas av dövhet och otäcka hudåkommor

1 av 8
NÖJE

Konstiga utslag i ansiktet och delvis dövhet. Att sjunga i ett boyband är inte bara en dans runt en barstol.
— Våra fans är väldigt högljudda, säger One Directions Louis Tomlinson till The Mirror.

Det går inte en dag utan att Louis Tomlinson, Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan and Liam Payne utsätter sig för farligheter som horder av skrikande unga damer och ett ovanligt tjockt scensmink. Detta har nu lett till stora konsekvenser för de skönsjungande herrarna. Bandets management har nu tvingats till motåtgärder.

Vilda protester

För att skydda kvintettens känsliga hud har en vegetabilisk dryck fullproppad med vitaminer tagits fram. Den speciella boybandbrygden måste intas tre gånger om dagen och är enligt bandmedlemmarna högst osmaklig. För att skydda herrarnas hud ytterligare har även ett påbud mot skräpmat införts. Detta är enligt en källa till den brittiska tabloiden The Star något One Direction inte ser med blida ögon på:
”1D repeterar ofta och vill gärna koppla av då och då med en pizza. Harry är dessutom torsk på kinamat. De har gått med på att dricka smoothisarna men vägrar sluta med skräpmat”, berättar den högst insatt källan till The Star. 

Horderna skapar hörselproblem

Det är inte bara otäcka blemmor i ansiktet som drabbar One Direction. Nyligen upptäckte Louis Tomlinson att hörseln delvis hade försvunnit på ena örat. Ursprunget till hörselskadan har spårats till horderna av skrikande unga damer som bandet ständigt exponerats för. Förutom hörselproblem ska bandet dessutom ofta lida av huvudvärk som ibland vara i dagar. Liksom i fallet med hudåkomman agerade bandets management snabbt och tog fram ändamålsenlig skyddsutrustning. Numera bär bandet samt dess personal ständigt hörselskydd vid alla offentliga platser.