Gynning kastar kläderna

avChristian Ström

NÖJE

Tv-profilen poserar naken: Vissa mammor tycker att gravidmage är sexigt men det tycker inte jag

1 av 9
Nya numret av Mama är ute i butik nu.

Carolina Gynning gör som Hollywoodstjärnorna.

I senaste numret av Mama poserar hon naken med sin gravidmage.

– Vissa mammor tycker att det är sexigt att ha gravidmage men det tycker inte jag, säger hon till magasinet.

Det kallas för att ”göra en Demi Moore”. 1991 kastade skådespelerskan kläderna – naken och höggravid poserade hon för magasinet Vanity Fair. Bilden, som var tagen av stjärnfotografen Annie Leibovitz, fick ett makalöst genomslag. Sedan dess har såväl fotomodeller som världsartister upprepat tricket.

Bekväm med vikten

Nu vill den svenska modellen, programledaren och konstnären Carolina Gynning, 33, inte vara sämre. I senaste numret av Mama visar hon stolt upp sin gravidmage. Trots att hon inte är särskilt förtjust i sin putande buk.

– Vissa mammor tycker att det är sexigt att ha gravidmage men det tycker inte jag, säger hon till Mama.

Att lägga på sig några extrakilon under graviditeten skrämmer henne inte. De går hon lätt ned igen, menar hon. Hennes stora rädsla är att inte kunna amma. Efter fem bröstförstorningar valde den tidigare ”Big brother”-vinnaren för fem år sedan att byta ut sina implantat till storleken mindre.

– Jag vill amma. Men jag kanske inte kan. Jag har förminskat mina bröst och gör man det så verkar det vara­ 50 procents chans. Jag har försökt googla det jättemycket. Men det hoppas jag verkligen att jag kan göra, det vore jättesorgligt annars, säger hon till Mama.

Fick missfall

Förra våren drabbades Carolina Gynning av ett missfall. Hon hade då varit gravid i nästan tre månader. Men det skulle inte dröja innan hon och pojkvännen Alexander Lydecker, 31, fick ett glädjebesked. I november meddelade Carolina Gynning på nytt att paret väntar barn.

Den planerade födseln är nu bara månader bort. Carolina Gynning tror förlossningen blir en lätt match.

– Min mamma hade två relativt lätta förlossningar, både med mig och min bror. Jag är helt säker på att den bara kommer att ploppa ut! Det är klart att det kommer att göra skitont och jag kommer att skrika, allt det där, men jag känner ändå min kropp och vet hur den är.

Säker på dotter

Hon och sambon Alexander Lydecker har slagit vad om vilket kön barnet kommer att ha. Pojkvännen tror på en son. Carolina Gynning däremot är säker på att det blir en dotter – det har hon känt från första början. Hon får dessutom klärvoajant uppbackning. Enligt mediet Benny Rosenqvist blir det en flicka.

– Jag ringde Benny och då sa han att det är en tjej, och min mamma är också väldigt synsk och hon bara: Det är en tjej. Så det känner jag, säger Gynning till Mama.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!