Bonde söker fru

Vännernas oro efter ”Bonde söker fru”-Pelles viktras

Tappade 16 kilo efter uppbrottet: ”De vill att jag ska äta och må bra”

Av: 

Torbjörn Ek

Pelle Hansson Edh strax efter inspelningarna i ”Bonde söker fru”, innan viktraset.
Pelle Hansson Edh strax efter inspelningarna i ”Bonde söker fru”, innan viktraset.

NÖJE

Hjärtesorgen har fått Pelle Hansson Edh att tappa 16 kilo.

Nu är vännerna oroliga för ”Bonde söker fru”-profilens viktras – och förser honom med matlådor.

– De vill att jag ska äta och må bra, så det är väl positivt. Nu har jag faktiskt gått upp lite, säger han i en livesändning på Linda Lindorffs Instagram.

”När man är lite olycklig så finns inte matlusten där alla gånger”. Linda Lindorff på besök hos Pelle Hansson Edh som tappat 16 kilo i hjärtesorgen efter uppbrottet.

Uppbrottet från Karin Nordström har fått Pelle Hansson Edh att rasa i vikt. ”Bonde söker fru”-tittarna reagerade när Linda Lindorff häromveckan lade upp en bild tillsammans med kärlekssåpans tidigare deltagare och därför bestämde sig TV4-programledaren att göra en livesändning med Hansson Edh på sin Instagram.

Där berättar han att han gått ner från 82 till 66 kilo och att även folk i hans närhet blivit oroliga på grund av den snabba viktminskningen efter att det tagit slut med Karin Nordström som han träffade via TV4-programmet. I augusti stod det klart att paret gått skilda vägar.

– När man är lite olycklig så finns inte matlusten där alla gånger, säger Pelle Hansson Edh i livesändningen.

– Man håller sig ute i ladugården och jobbar, så blir det att man glömmer bort att man ska äta. Och matlusten har kanske inte riktigt funnits där alla gånger. Men den kommer tillbaka, den är tillbaka så nu äter jag.

Oroliga vänner kommer med matlådor. Pelle Hansson Edh har rasat i vikt efter uppbrottet från kärleken han träffade i ”Bonde söker fru”. Här med programledaren Linda Lindorff.

Fått mat från vänner

Vänner och bekanta har varit så oroliga över hans viktras att de försökt förse honom med mat.

– Det är vännerna: ”Nu får du äta pojk’, annars kommer du inte orka nånting och så kommer du gå ner ännu mer”. Så det har väl kommit nån matlåda då och då på bron och lite så där. För de vill att jag ska äta och må bra. Så det är väl positivt. Nu har jag faktiskt blivit bättre på att ta tag i det där med att äta så nu har jag faktiskt gått upp lite. Nu väger jag 70 så det är på väg upp igen.

Linda Lindorff förmedlar frågor från tittarna som undrar om viktminskningen berott på sjukdom och om han sökt hjälp för den.

– Nej nej, jag vet ju vad anledningen är. Jag har inte nån ätstörning eller så, det är bara att man jobbar mycket och glömmer bort det här med maten. Det är ingen fara, säger han.

– Det är ju ganska vanligt, man har varit med om andra bekanta som också går ner i vikt när det tar slut.

Pelle och Karin i ”Bonde söker fru”.

Saknar att dansa

Lindorff får honom att lova att han inte ska tappa mer i vikt.

– Ja, jag kan lova. Jag har redan gått upp fyra kilo, det är på väg uppåt hela tiden, det känner jag på kroppen att jag börjar bli lite rundare, lite mer kilo och lite mer fett på huden så det inte bara är skinn och ben, säger han.

Pelle Hansson Edh berättar att han har saknat att få ut och dansa i coronatider, men uppbrottet från ”Bonde söker fru”-kärleken är så färskt att han inte har gett sig ut i dejtingsvängen igen.

– Nej, jag känner att jag har så fullt upp med gården, så det finns inte tid. Det är inte det man lägger fokus på just nu. Det är mer att jobba med sig själv. Försöka få i sig mat först och främst. Det är inget man går och tänker på just nu, säger han i livesändningen på Linda Lindorffs Instagram.

”Bonde söker fru” sänds på TV4 onsdagar 20.00.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för tv-bönderna – efter ”Bonde söker fru” 2021

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru

Linda Lindorff

TV4