Flörtiga bilderna på Hov1-Dante och kändisdottern

På romantisk semester med influencern Steffi Méndez

Dante Lindhe (längst till höger) med resten av Hov1.
Dante Lindhe (längst till höger) med resten av Hov1.

Efter en tid av spekulationer visar nu Dante Lindhe upp flörtiga bilder med Steffi Méndez.

I en rad Instagram-inlägg ses Hov1-stjärnan och influencern på en solig semester tillsammans.

Hon är dotter till Melodifestivalen-artisten Méndez.

Stephanie ”Steffi” Méndez, 25, dotter till Méndez, 45, och Dante Lindhe, 25, har under flera veckor lagt upp flörtiga bilder på varandra. I en rad inlägg på Instagram ses de avnjuta en romantisk semester tillsammans.

Steffi har bott i Sverige en längre tid tillsammans med sin pappa och systern Eva-Louise, vilket Méndez berättade i en tidigare intervju med Aftonbladet. Hon har hintat om en ny kärlek på sina sociala medier, men inte avslöjat vem denne är – förrän nu. Hov1-rapparen har också lagt upp flera selfies tillsammans med influencern på sin Instagram den senaste månaden.

Steffi Méndez har 1,2 miljoner följare på Instagram och har skådespelat i chilenska tv-serien ”Tranquilo papá” och chilenska ”Masterchef celebrity”.

Gjorde slut i höstas

I oktober förra året blev det känt att Dante Lindhe och influencern Amanda Strand, 21 gjort slut, bara månader efter att de köpt lägenhet tillsammans. Det före detta paret var tillsammans i drygt år innan de gick skilda vägar, vilket Amanda bekräftade på sin Instagram.

”Det har varit mycket spekulationer om mig och Dante. Och som många av er kanske har förstått så har jag och Dante gjort slut. Tycker fortfarande om honom supermycket, han är en underbar kille och vi kommer fortfarande vara vänner”, skrev hon då i en story.

Aftonbladet har sökt både Steffi Méndez och Dante Lindhe.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN