Virginia

”Bad girls club”-stjärnan död i Virginia Beach-skjutningen

Av: 

Moa Malmqvist

Deshayla Harris blev 29 år.
Deshayla Harris blev 29 år.

NÖJE

Deshayla Harris är en av två döda i Virginia Beach-skjutningen.

Hon blev känd i tv-serien ”Bad girls club”.

– Vi pratade för bokstavligen tre dagar sedan, skriver vännen Key Hamilton.

Deshayla Harris, 29, känd från den amerikanska realityserien ”Bad girls club” dog i lördagens skjutning i Virginia Beach. Hon är en av två bekräftade döda, skriver Virginia Beach-polisen i ett pressmeddelande på Twitter.

Totalt skadades 10 personer och två dog i skjutningen. Tre män i 20-årsåldern har gripits för händelsen. Polisen tror att ett bråk mellan flera personer resulterade i skottlossningen, som tog flera oskyldigas liv, skriver CNN.

Deshayla Harris sågs i den sista säsongen av ”Bad girls club”, som sändes på den amerikanska tv-kanalen Oxygen. Key Hamilton, som också medverkade i säsongen, lade under lördagen upp ett Instagram-inlägg tillägnat den bortgångna vännen.

Serie om ”bråkiga tjejer”

”Tack för att du alltid stöttade mig och pushade mig, oavsett var vi befann oss i vår vänskap... Vaka över mig. Jag älskar dig... Vi pratade för bokstavligen tre dagar sedan”, skriver hon.

”Bad girls club”, som sändes 2006-2017, gick ut på att ett tiotal tjejer, ”bad girls”, bodde i en lyxig villa med särskilda regler. Tittarna fick följa deltagarnas liv, både utanför och i huset. Programmet uppmärksammades för tjejernas bråk, mobbing och slagsmål i huset.

ANNONS

Vitare tänder och ett fräscht leende 2022? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Publisert:

LÄS VIDARE

Därför saknas Shilera Sulhav i sista avsnittet av ”Bachelor”

Larm om masskjutning i Virginia Beach

ÄMNEN I ARTIKELN

Virginia

Tv-serier