TV3-profilen opererades efter mystiska smärtor: ”Hög på morfin”

My Martens till Nöjesbladet: ”Smärtan kom i våldsamma attacker”

Foto: Privat
My Martens väntar på operation.
NÖJE

Hon kollapsade i mystiska smärtor och kördes i ilfart till sjukhus.

Ingen visste vad som var orsaken – under natten opererades My Martens.

”Jag har ont och är medtagen av smärtorna som kommer i våldsamma attacker... Lite nervös inför operationen”, skriver hon i ett sms till Nöjesbladet.

Hon kollapsade i smärtor i går och fördes i ilfart till Danderyds sjukhus utanför Stockholm.

”Jag tampades med smärtor som liknar förlossningsvärkar. Jag svimmade av när smärtan var som värst… I ambulansen hörde jag den omtänksamma ambulanskvinnan förbereda sjukhuset på prioritering och att det eventuellt är en redan brusten blindtarm. Jag var skräckslagen! Den smärtan jag upplevde var så brutal, och går inte beskriva med ord.samtidigt var jag väldigt påverkad av all morfin, så att allting kändes konstigt. Nästan lite overkligt”, skriver hon i sin blogg.

”Vågar inte vänta längre”

Hon förbereddes för operation som sedan ställdes in. Under dagen har undersökningarna fortsatt utan att läkarna kunnat reda ut vad som är problemet.

”Hela dagen har jag undersökts. Avvaktat. Fastat, Röntgats, ultraljud m.m Frågorna har varit många, njursten, brock, gallsten, blindtarm, cystor, och Gud vet vad. Man har än så länge inte fastställt felet. Nu vågar man inte vänta längre utan man har bestämt sig för att operera mig om ett par timmar… ”, skriver hon i sin blogg på onsdagskvällen.

”Är hög på morfin”

När Nöjesbladet når henne på sms vid 19-tiden är hon förberedd på operation och ska precis gå offline och lägga bort mobiltelefonen.

”Jag har ont och är medtagen av smärtorna som kommer i våldsamma attacker... Lite nervös inför operationen”, skriver hon.

Vid 04:30 skrev hon sedan att ingreppet var avklarat:

”Operationen gick bra. Blindtarmen är nu borta. Smärtan och blödningen också. Nu har jag äntligen fått lämna uppvaket och komma tillbaka till avdelningen. Ingen smärta just nu, men väldigt hög på morfin”, skriver hon i ett sms till Nöjesbladet.

My Martens deltog i TV3:s ”Ensam mamma söker” och har haft ett tufft år där hennes egenstartade blomsteraffär tvingats försättas i konkurs.

”2016 har varit turbulent, minst sagt! Ett intensivt år med prövningar för både kropp och själ. Nu vill jag hitta felet, laga mig. Checka ut härifrån och avsluta detta bedrövliga år och med positiv anda ta emot allt vad 2017 innebär!”, skrev hon i sin blogg i går.