Elton Johns kisskaos – mitt i en lyxig skobutik

Butiksbiträdet om bisarra händelsen med världsstjärnan

Publicerad 2024-07-10 13.38

Elton John, 77, kissade i en plastflaska och skvätte dessutom ut på golvet – mitt i en lyxig skobutik i Nice.

Det påstår den chockade butiksägaren Ryan Sukkar.

– Det blev en fläck på golvet, säger han.

Både den lokala tidningen Nice-Matin och amerikanska nöjessajten TMZ har varit i kontakt med 22-åriga Ryan Sukkar, som äger den lyxiga skobutiken i Nice, Frankrike.

Han berättar att Elton John kom in i hans butik i måndags tillsammans med sina två tonårssöner och säkerhetsvakter och frågade först om det fanns en toalett.

Elton John pratar medan president Joe Biden lyssnar på öppningsceremonin för  Stonewall National Monument Visitor Center.

När världsstjärnan och miljardären fick veta att det inte fanns en toalett bad han, enligt Ryan Sukkar, sin säkerhetsvakt om en flaska. Sedan vände sig Elton John om och började kissa i plastflaskan.

– Han hade vänt sig om, men han var precis framför oss. Som tur är fanns det ingen annan i butiken. Vätskan började rinna över, så livvakten gick för att hämta en handduk för att torka upp, men det lämnade ändå ett märke på golvet, säger Ryan Sukkar till Nice-Matin.

Butiken Sugarkikz  lade ut denna story på Instagram efter Elton Johns besök.

Trevligare möte efter att stjärnan lättat på trycket

Han säger att han inte ens visste vem Elton John var och ville först slänga ut honom och var mycket irriterad, men insåg att han hade en stor stjärna i sin butik, med tanke på livvakterna och chauffören.

Men det hela slutade trevligare än det började. Efter att Elton John hade lättat på trycket berättade han för Ryan Sukkar att han och sönerna hade varit på Travis Scotts konsert och att de bor i Nice på somrarna. Sedan spenderade han 850 euro på exklusiva Jordan-sneakers till sina söner.

– Elton John tog fram sitt Black American Express, betalade, sa ”väldigt fin butik” och de gick, säger Ryan Sukkar, som senare ringde sin mamma och berättade om händelsen.

– Hon sa att hon skulle ha gråtit om hon hade fått träffa Elton John.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln