Jockiboi släpper succélåt: Jag visste att det var en bra låt

1 av 3
NÖJE

Jockibois nya låt spelas lavinartat.

Nu är han redo att bryta internationell mark - antingen med sitt artisteri eller som Hollywoodregissör.

– Jag lägger alltid jättehöga mål, säger han till Nöjesbladet.

Joakim ”Jockiboi” Lundell släppte sin nya låt ”All I Need” under natten till Alla Hjärtans Dag – och timmar senare hade den redan gjort succé.

– Det kommer ta flera dagar innan jag landar. Jag visste att det var en bra och stark låt, men att den skulle ha över 500 000 streams det kunde jag aldrig gissa, säger Joakim Lundell till Nöjesbladet.

Han dedikerar låten till sin fru, Jonna Lundell, och den handlar om att älska och leva tillsammans med någon som lider av psykisk ohälsa.

Låten är ett samarbete mellan Jockiboi och syskonduon Arrhult som utgörs av Ava, 18, och Agnes, 15.

– Jag lägger alltid jättehöga mål. Mitt mål med Youtube är att vinna årets Youtuber eller ha en halv miljon prenumeranter. Det är ouppnåeliga mål. Och den här låten ville jag ha 300 000 streams på och trodde att jag inte skulle komma i närheten av det.

Jockiboi släpper musikvideo i kväll

Nu ser han fram emot att släppa tillhörande musikvideo, som i skrivande stund får de sista justeringarna.

– Den är esset i allt. Det är den som binder ihop låten och förklarar texten. Den släpps i kväll. Där har jag också panik, berättar han som hoppas att videon blir klar i tid.

Joakim Lundell har släppt låtar tidigare, men det är med ”All I Need” han har hittat vilken typ av musik han vill göra.

– De andra låtarna stod jag inte bakom på samma sätt. Den här betyder något. Det är en text som beskriver mitt liv och kommande låtar kommer man känna igen soundet på.

Vill ta över världen

Han hyllas på sociala medier och har fått ett fint mottagande. Den finaste kommer från ett av hans mest hängivna fan.

– Mina första följare som varit med i sju års tid, som skrev att han varit med från min gamla bajsblogg och att det är häftigt att se hur jag utvecklas hela tiden, att det inte finns någon gränser på hur långt jag kan nå, säger han.

Nu drömmer Joakim Lundell om att ta över världen med sin nya låt - eller med något av sina framtida projekt.

– Jag drömmer om att regissera en Hollywoodfilm. Mitt stora mål nu, nu får du höra min sjuka mål, men det är att regissera en ny version av Batman. Det är ett svårt mål med tanke på att Christoffer Nolan gjorde en oslagbar tolkning, men jag vill gärna göra ett försök.

ARTIKELN HANDLAR OM