Harry Potter-skådis i otäck frontalkrock

Frun: ”Snälla tänk på honom när han kämpar sin väg ur det här”

1 av 2
NÖJE

Harry Potter-skådisen Jim Tavaré var med om en allvarlig frontalkrock i måndags.

I olyckan bröt han nacken, och han vårdas nu på intensiven.

– Snälla tänk på honom när han kämpar sin väg ur det här, skriver frun Laura på Facebook.

I måndags var skådespelaren Jim Tavaré, 54, med i en otäck bilolycka. Han är mest känd som världshusägaren av ”Den läckande kitteln” i den tredje filmen om Harry Potter - ”Fången från Azkaban”. På hans Facebook-sida skriver frun Laura att det var en frontalkrock och att Jim Tavaré nu vårdas på intensivvårdsavdelningen efter att han ådragit sig flera svåra skador.

– Han har fått två blodtransfusioner än så länge, och ska precis in på sin första operation. Det här är på riktigt, och inte en filmroll. Snälla tänk på honom när han kämpar sin väg ur det här, skriver frun på Facebook.

I olyckan bröt han nacken, och femton av revbenen. Han fick dessutom frakturer på båda bröstbenen, en punkterad lunga och flera benbrott i högerbenet. Till texten postade hon en bild på den svårt skadade skådisen, där han lyckas göra tummen upp.

Fruns hälsning lämnar ingen information om var olyckan ägde rum, men paret är för tillfället bosatta i Los Angeles där de befinner sig den mesta tiden, enligt The Guardian. Han kommer ursprungligen från London och utbildade sig vid Royal Academy of Dramatic Art. Han var med och skrev och spelade i den Bafta-vinnande ITV-serien ”Sketch show”.

ARTIKELN HANDLAR OM