Han är elak, slappar och saknar ambitioner

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

NÖJE

”Han är väldigt charmig när han vill men det var ett tag sedan. Jag har försökt prata med honom men han skriker åt mig och tycker jag tjatar”

Jag är en skild tvåbarnsmamma på 52 år som är tillsammans med en man ett par år yngre än mig. Vi har varit tillsammans sedan i somras. Vi träffades på nätet och han flyttade in till mig då han saknade en bostad på grund av problem med Kronofogden. Han sa upp sig för ett par månader sedan då han blev osams med chefen. Nu sitter han mest hemma, slappar och saknar ambitioner. När vi är tillsammans känns det inte riktigt som han är där. Han pillar mest med mobilen och skickar meddelanden till sina vänner. Han är väldigt charmig när han vill men det var ett tag sedan. Jag har försökt prata med honom men han skriker åt mig och tycker jag tjatar. Vad jag kan förstå är han inte deprimerad eller något. Nu har mina barn börjat klaga på honom också. Vad ska jag göra. Vill ha den jag blev kär i tillbaka.

Dumpa och gå vidare

Låt oss göra en enkel plus och minus-lista på din sambo och er relation.
På minussidan:
- Han har problem med Kronofogden
- Han sitter mest hemma och slappar
- Han saknar ambitioner
- Han är inte närvarande
- Dina barn klagar på honom
På plussidan:
- Han är charmig (men det var för ett tag sedan)
Mitt råd baserat på ovanstående lista: Dumpa tröttmössan och gå vidare. Du är värd en man som ser dig, älskar dig och som dina barn tycker om.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected] bums så kommer allt att lösa sig

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek