Här festar ”gravida” Kate Moss

NÖJE

Nu är det bekräftat – paret gifter sig

Foto: ÄR HON VERKLIGEN GRAVID? Kate Moss och Pete Doherty besökte i går en maskerad i London. Moss sågs dricka champagne, till skillnad från Doherty som nyligen avslutade sin drogrehabilitering.

Kate Moss uppges vara gravid.

Men varför häller hon då i sig champagne?

Foto: PUSS, älskling Skandalparet hånglade öppet på festen.

Maskeradparty i London.

Då var skandalparet Pete Doherty och Kate Moss såklart på plats. Det var en champagnetillverkare som arrangerade festen, så bubblet flödade.

Att Kate Moss hällde i sig skumpa är inte så förvånande – om det inte vore för de spekulationer som fyllt de brittiska tidningarna den senaste tiden.

Flera tidningar har påstått att supermodellen är gravid.

Som ni säkert vet kan den ofödda babyn skadas om mamman dricker alkohol, vilket borde tysta ryktena om en eventuell graviditet.

Från slagsmål till hångel

Rockstjärnan Pete Doherty anslöt till festen vid Kate Moss sida – bara timmar efter det blodiga slagsmålet i Rom då han skickade en fotograf till sjukhuset.

Doherty, som nyligen avslutade sin drogrehabilitering, ska dock ha hållit sig i kragen den här gången. Han hoppade över champagnen och festade på Kate Moss läppar istället.

Dohertys domedag

Kärleksparet bar förlovningsringar under maskeradpartyt.

Kate Moss bekräftade uppgifterna.

– Vi är förlovade, sa hon enligt nyhetsbyrån Wenn.

Och Doherty tilade:

– Vi ska gifta oss.

Enligt brittiska medier planerar Doherty och Moss att gifta sig inom kort.

Bröllopet skulle i så fall äga rum på Marylebone Register Office i centrala London där andra musikikoner som Paul McCartney och Liam Gallagher tidigare har gift sig.

Frågan är om de gifter sig innan den fjärde december. Det är då som Doherty riskerar att dömas till fängelse för de knarkbrott han åtalats för under detta år, skriver brittiska Sun.

Tidigare artiklar om Moss & Doherty:

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!