Här är Willis nya lekkamrat

NÖJE

Den mystiska flickvännen äntligen identifierad

1 av 4 | Foto: Här får Bruce Willis, 52, lite läkande vila i salta böljor utanför italienska ön Sardinien efter den intensiva lanseringen av storfilmen ”Die hard 4”. Med sig på resan har han glamourmodellen Karen McDougal, 36.

Actionhjälten Bruce Willis gör allt för att hålla fast vid ungdomen.

Nu angör han ännu en brygga över generationsklyftan.

Jaktlyckan för ’’Die hard’’-stjärnan Bruce Willis, 52, håller i sig. Senaste bytet är 36-åriga före detta playboymodellen och wrestlingstjärnan Karen McDougal. Och kanske är det så att han inspireras av sin exfru, Demi Moore, 44, som även hon satsar på ungdomlig inspirationskraft i form av 15 år yngre maken Ashton Kutcher. Mr Willis tycks i alla fall ha ett extra gott öga till tjejerna på The Playboy mansion. Tidigare i våras dejtade han nämligen den nästan 30 år yngre playmate-modellen Tamara Witmer, 23.

– Hans röst är så sexig. Han är mjuk och artig. Att han är skallig gör mig ingenting. Han är riktigt snygg i verkligheten, berättade Tamara för tidningen Steppin’ out.

Den vackra modellen, som endast är fem år äldre än Bruces äldsta dotter, Rumer, 19, sa också att åldersskillnaden inte var något problem.

Willis har dessutom tidigare kopplats samman med 27-åriga svenska stjärnskottet Nadia Björlin, känd i Hollywood för att älska röda mattan och för sin roll som Chloe i tv-serien ’’Våra bästa år’’.

Johan Forsberg