Laila Bagge sågar Christer Sjögren i ”Så mycket bättre”

”Egoistisk och uppe i sig själv”

avTorbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Laila Bagge sågar Christer Sjögren efter lördagens ”Så mycket bättre”.

Radioprofilen tycker att att dansbandssångaren stal fokus när Louise Hoffsten skulle öppna upp sig om sin obotliga sjukdom.

– Vissa män över 50 bara brakar på, säger Bagge till Expressen.

I lördagens ”Så mycket bättre” öppnade Louise Hoffsten, 53, upp om hur det är att leva med den obotliga sjukdomen multipel skleros, MS.

Men radioprofilen Laila Bagge, 45, sågar nu Christer Sjögrens, 68, beteende i programmet. I Rix Morronzoos sändning menade hon att Sjögren tagit för stort utrymme och borde ha visat större finkänslighet.

1 av 4 | Foto: NAINA HELEN JÅMA /AFTONBLADET
Laila Bagge.

”Är elefanten i rummet”

– Vissa män över 50 bara brakar på, säger hon till Expressen.

– Han tänker inte på att hon ändå pratar om en sjukdom. Louise öppnar sitt hjärta, och det måste vara jättesvårt för henne att prata om sorgen. Då stapplar han in och är elefanten i rummet.

Laila Bagge säger till tidningen att hon inte tror att Christer Sjögren menar något illa.

– Men jag kan uppleva att vissa män över 50 är så. De tänker på sig själva och är själv lite i centrum. De hörs, syns och är glada killen. De tänker inte ”oj då, här trampade jag i klaveret, jag kanske ska backa lite och vara observant också”. Man borde känna när det är läge. Jag kände att han var lite egoistisk och uppe i sig själv där.

Sjögren svarar: ”inte egoisten”

Christer Sjögren vill inte svara på kritiken men uttalar sig ändå allmänt om sitt sätt att vara:

– Jag är inte egoisten, speciellt inte nu. Man lär sig under livets gång, att man tjänar på att vara generös och låta andra få framträda. Att bjuda in och bjuda upp, för det tjänar båda parter på och då blir det spännande möten mellan artister, säger han till Expressen.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM