Michael Jackson

En sista gång i rampljuset

Av: 

Mira Micic

NÖJE

Fansen får se Jackson på Neverland på fredag

Michael Jacksons kropp ska visas upp för allmänheten på fredag.

Samtidigt har kampen om hans sista viloplats börjat.

Sista showen på fredag. Popkungens kropp visas för allmänheten på Neverland.

Foto: Foto: AFP

De hängivna fansen får nu en chans att ta ett sista farväl av popkungen. På torsdags skickas Michael Jacksons kropp till Neverland, för att visas upp för allmänheten på fredag. Det uppgav CNN på tisdagskvällen.

På söndagen blir den en privat minnesstund för stjärnans närstående. Enlig familjens advokat, Londell McMillan har man lokaliserat Michael Jacksons testamente, som han skrivit 2002.

Hemstaden erbjuder gravplats

Det är fortfarande oklart var han kommer att begravas. I Jacksons hemstad Gary i Indiana vill man gärna erbjuda plats för superstjärnans sista vila. Representanter för staden har kontaktat familjen och bett om att Jackson begravs där.

Garys borgmästare hoppas att familjen skickar dit stjärnas kropp – åtminstone för minnesstunden som hålls i Gary nästa vecka, uppger CNN. Graven skulle placeras nära stadens Jackson-museum.

Familjen Jackson har fortfarande inte svarat på Garys förslag.

Strax efter Michael Jacksons död nämndes hans ranch Neverland som en eventuell sista viloplats. Stjärnan köpte egendomen 1987 och döpte det till Neverland, efter berättelsen om Peter Pan. På grund av ekonomiska svårigheter förlorade han Neverland, men fick tillbaka en del vid tiden för hans död den 25 juni.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarläsning till kampanjpris! Missa inte vår REA på utvalda böcker - handla här.

Shop

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Michael Jackson