Stina om uttåget i ”Farmen”

avAlex Hartelius

Förstakämpen Stina Öberg ställdes mot Emelie Karlsson i kvällens avsnitt av ”Farmen”.

Det blev tvekampen ”Säcken” som skulle avgöra utgången – och till slut blev det Stina som fick lämna programmet.

– Efter att ha blivit nedtryckt av vissa deltagare var det en del lättnad i min kropp, säger Stina Öberg till Nöjesbladet.

Det blev en spännande dragkamp mellan motståndarna Stina Öberg, 25, och Emelie Karlsson, 25, i kvällens avsnitt av ”Farmen”.

Efter att ha utsetts till andrakämpe av Stina valde Emelie att göra upp i kategorin ”styrka” med tvekampen ”Säcken”. Efter en intensiv kamp – som imponerade på både deltagarna och Paolo Roberto – var det Emelie som drog det längsta strået.

Efteråt var det en besviken och slutkörd Stina Öberg som fick lämna programmet.

– Jag trodde inte att det skulle bli så här tufft. Jag hade ingen aning om att säcken skulle väga så mycket som den gjorde. Det här var nog det jobbigaste jag varit med om rent fysiskt, säger Stina Öberg i programmet.

Till Nöjesbladet berättar Stina att värmen i tinget var ”skyhög” och att hennes kropp var sliten. Hon är i efterhand väldigt nöjd med sin insats och säger att kampen varade i över 45 minuter.

–Det var dock tråkigt att upplevelsen var över för det var därför jag sökte, jag sökte inte för spelet eller pengarna. Jag ville utvecklas som person.

1 av 2 | Foto: TV4
Stina Öberg.

Kände sig nedtryckt av de andra

Stina Öberg ångrar inte sin medverkan i ”Farmen”, även om hon tyckte att det var skönt att lämna programmet.

– Efter att ha blivit nedtryckt av vissa deltagare var det en del lättnad i min kropp.

Under programmets gång har flera deltagare öppet visat sitt missnöje över Stina Öberg, något som hon tror beror på hennes starka personlighet.

– Jag orkade stå upp för mig själv som en stark kvinna och vägrade ta skit. Vissa deltagare hade svårt med en tjej med stark personlighet som tar plats, tar för sig och står upp för sina värderingar. Vissa ville tysta mig på grund av någon form av rädsla, tror jag.

Hur upplevde du stämningen på ”Farmen” när du lämnade?

– Vissa deltagare visade öppet glädje innan jag ens hade lämnat till kämpestugan och sa rakt upp i mitt ansikte att det blir skönt när jag åker ut. En deltagare skrek i kohagen ”så här glad kommer jag låta när du åker ut.

ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen