Gift med en man som behandlar mig illa

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

avOlle Kvarnsmyr

Medicus Amour

Kvinna gift med ett riktigt svin undrar om den charmiga mannen kommer tillbaka.

FRÅGA: Jag är gift med en man som inte riktigt är som alla andra. Vi har varit tillsammans i snart åtta år. Han är stundtals charmig, ser bra ut och är ekonomiskt framgångsrik. Vi lever flott och framstår säkert som ett perfekt par.

Vi är båda tidigare gifta och har barn som från våra tidigare relationer. Barnen är stora och bor inte längre hos oss. Nu till problemet. Han är ofta stressad på grund av jobbet och dricker ganska mycket. Flera gångar i veckan är han berusad. Han är då elak. Säger att jag är ful och att han skulle ha satsat på något bättre. När han är berusad har det även hänt att han är på gränsen till våldsam. När jag förklarar för honom att jag inte tycker om att bli behandlad illa skrattar han bara åt mig. Han har även spottat på mig. Det hela gör mig väldigt ledsen. Han var inte så här från början. Jag älskar honom samtidigt som jag ibland hatar honom. Vad säger du. Finns det någon kärlek kvar?

Han är ett svin - lämna honom OMEDELBART

DOKTOR KÄRLEK SVARAR: Du saknar mannen du gifte dig med och du vill ha den personen tillbaka. Jag önskar att jag kunde säga att den (stundtals) charmiga personen kommer tillbaka. Alla tecken tyder dock på det motsatta. Er relation är dödsdömd och blir bara värre. Du bör göra dig redo för ett liv utan honom för han är definitivt inte bra för dig. INGEN ska någonsin vara oförskämd och spotta på dig. Ursäkta att jag säger det om din man men han är ett riktigt riktigt svin. Han är även potentiellt farlig för dig. Lämna honom snarast. Du förtjänar all lycka och kärlek i ditt liv och det kan han inte ge dig. Ta hjälp av dina vänner och familj och lämna honom för gott - omedelbart.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se bums så kommer allt att lösa sig

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Relationer

Kärlek