”Hem till gården”-skådisen i otäck bilolycka – vårdas på sjukhus

avMathilde Albinsson

Roxanne Pallett, känd från bland annat ”Hem till gården, kraschade rakt in i en betongvägg under onsdagen.

Det tog räddningsarbetarna två timmar att få ut skådespelaren ur bilen.

Hon flögs därefter i ambulanshelikopter till sjukhus.

Den brittiska skådespelaren och sångaren Roxanne Pallett, 36, tappade medvetandet i uppskattningsvis 30 sekunder strax efter olyckan, som inträffade under onsdagseftermiddagen på en rallybana nära Scarborough, Yorks, rapporterar The Sun.

Pallett, som deltog i ett rally tillsammans med radiokollegan Ben Fry, körde i hög hastighet rakt in i en betongvägg. Brandmännen jobbade i två timmar med att få ut henne ur bilvraket.

En ambulanshelikopter flög henne därefter till ett sjukhus, där hon nu väntar på resultaten från en datortomografi. Hon vårdas för sina skador, som i nuläget handlar om blåmärken och stukade vrister enligt uppgifter till The Sun.

– Hon försökte köra förbi Ben i en kurva men kom för fort och kraschade rakt in i betongväggen på banan, säger en källa till tidningen och fortsätter:

– Hon förlorade medvetandet i omkring 30 sekunder efter krocken. Lyckligtvis bar hon hjälm och rallyutrustning.

Källan uppger även att Pallett får morfin för smärtorna.

Roxanne Pallett är mest känd som Jo Sugden i såpoperan ”Hem till gården”, som hon spelade mellan 2005 och 2008. Hon har även gjort många kritikerrosade roller på teaterscenen och har dessutom gjort sig ett namn som ”skräckfilmsdrottning”, genom filmer som ”Lake placid 3”, ”Wrong turn 6: Last resort” och ”Devil’s tower”.

Foto: Splash News
Roxanne Pallett.
ARTIKELN HANDLAR OM