Rikard Wolff

Rikard Wolffs vinterprat ersätter Magda Gad

Av: 

Stina Dahlgren

NÖJE

Rikard Wolffs vinterprat från 2012 återsänds.

Efter Magda Gads avhopp väljer Sveriges Radio att ersätta henne med skådespelaren.

– Det känns fint att återutsända Rikard Wolffs mycket uppskattade Vinterprogram nu när han inte längre finns med oss, säger programchefen Bibi Rödöö i ett pressmeddelande.

Journalisten Magda Gad skulle varit en av årets vintervärdar i P1. Nu meddelar Sveriges Radio att hon i sista sekund har tvingats hoppa av på grund av hälsoskäl.

– Tyvärr har det uppstått hindrande omständigheter som jag inte har kunnat råda över. 2017 har varit ett arbetsamt år för mig då jag bevakat slutoffensiverna mot IS i både Irak och i Syrien och det slutade med att jag blev sjuk, säger hon i ett pressmeddelande.

Hedrar Wolff

Istället återsänds nu Rikard Wolffs vinterprat från 2012. Han avled för bara några veckor sedan och Bibi Rödöö, programchef för ”Vinter i P1” ser detta som ett fint tillfälle att hedra honom.

– Vi är väldigt ledsna över att Magda Gad inte kan fullfölja sitt Vintervärdskap nu när lyssnarna önskade henne så högt. Det känns samtidigt fint att återutsända Rikard Wolffs mycket uppskattade Vinterprogram nu när han inte längre finns med oss, säger hon i ett pressmeddelande.

”Vinter i P1” med Rikard Wolff sänds den 29 december kl 13.00 och 22.05.

ANNONS

Hitta ett kreditkort eller betalkort som passar dig och dina behov! Jämför nu.

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Publisert:

LÄS VIDARE

Jonas Gardell om döden: Jag är inte rädd längre

ÄMNEN I ARTIKELN

Rikard Wolff

Magda Gad

Bibi Rödöö