Ariana Grandes första ord om exet – efter tragiska dödsfallet

Ariana Grande och Mac Miller var ett par i två år, men gjorde slut i maj.

En vecka efter ex-pojkvännens död hyllar nu Ariana Grande honom på Instagram.

”Jag har älskat dig från den dagen jag träffade dig när jag var nitton, och kommer alltid göra det”, skriver hon i det känslosamma inlägget.

I fredags nåddes världen av nyheten att artisten Mac Miller gått bort. Rapparen hittades död i sitt hem, blott 26 år gammal.

Miller var under flera år tillsammans med den världsberömda sångaren Ariana Grande. I maj tidigare i år gick de dock skilda vägar. I somras blixtförlovade Ariana Grande sig med nye pojkvännen Pete Davidson.

Nu bryter ex-flickvännen tystnaden om Millers död. I ett inlägg på Instagram beskriver hon sorgen och saknaden.

”Jag har älskat dig från den dagen jag träffade dig när jag var nitton, och kommer alltid göra det. Jag kan inte förstå att du inte är här längre”, skriver hon i inlägget.

Inlägget består också av ett klipp, där Ariana Grande filmar Mac Miller som är i full färd att berätta något för henne. De sitter på en restaurang, skrattar och skämtar.

”Vi pratade om det här. Så många gånger. Jag är så arg, jag är så ledsen så jag inte vet vad jag ska göra. Du var min käraste vän under så lång tid”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

”Jag är så ledsen att jag inte kunde fixa eller ta bort din smärta. Jag ville verkligen det. Den snällaste, sötaste själen med demoner som han aldrig förtjänade. Jag hoppas du är okej nu. Vila.”

Miller kämpade med drogproblem och missbruket misstänkt ha orsakat hans död. Exakt vad som ligger bakom är ännu okänt.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN