Bonde-Dennis har funnit kärleken – på granngården

1 av 3 | Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Dennis Andersson från Bonde söker fru har hittat en ny kärlek.

avBenjamin Andrée

NÖJE

Trots dubbla försök så ville det sig inte riktigt för Dennis Andersson i ”Bonde söker fru”.

Men nu har han hittat kärleken på nytt i 21-åriga Amelia Blomvall.

– Amelia är hon med stort H, skriver han i ett sms till Nöjesbladet.

Dennis Andersson, 23, var en av bönderna som sökte kärleken i förra säsongen av ”Bonde söker fru” och fann den dubbelt upp.

Dennis hade känslor för två av tjejerna men i sista programmet valde han slutligen att gå vidare med Annie Håkansson. Men så fort tv-kamerorna slocknat så ebbade även kärleken ut. Dennis återupptog då kontakten och inledde en relation med Liselott Jonsson, som han skickades hem i sista utröstningen. Men inte heller det höll och paret gjorde slut i december förra året.

– Tyvärr valde vi att fortsätta på skilda vägar i livet men jag ångrar inte en enda sekund att jag hörde av mig till henne igen, skrev han och kommenterade uppbrottet på sin Instagram.

Nu avslöjar programledaren Linda Lindorffsin blogg att bonden funnit kärleken igen. Och att Dennis nu är upp över öronen förälskad i 21-åriga Amelia Blomvall som är uppvuxen på en gård i närheten av Dennis gård i Toftaholm.

Tände till på krogen

På bloggen skriver Lindorff att paret träffades på en buggkurs men att det tände till mellan dem när de möttes på krogen. Nu planerar de enligt programledaren att flytta ihop.

– Det känns fantastiskt bra! Amelia är hon med stort H och hon förgyller verkligen mitt liv, skriver Dennis Andersson i ett sms till Nöjesbladet.

En ny säsong av ”Bonde söker fru” är under produktion och sänds hösten 2018. Precis som tidigare år är Linda Lindorff programledare.

Så gick det sen för våra favoritbönder 01:20
ARTIKELN HANDLAR OM