Pitt och Jolies galna bröllop

Av: Lotta Glimstedt

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 6
Det var under inspelningen av ”Mr and Mrs Smith” som det hettade till mellan Pitt och Jolie. Brad Pitt var då gift med Jennifer Aniston.

I sommar gifter sig Brad Pitt och Angelina Jolie.

Pitt lägger miljoner på att bygga en landningsbana.

- Hittills har Brad lagt 67 miljoner kronor på bröllopet, säger en källa till tidningen Grazia.

Angelina Jolie, 36, och Brad Pitt, 48, som förälskade sig under filminspelningarna av ”Mr & Mrs Smith”, blir man och hustru i sommar. Flera detaljer om den påkostade vigseln har redan läckt ut. Vigsel ska äga rum i ett privat kapell som är anslutet till deras lyxherrgård i byn Correns, i södra Frankrike. Enligt en källa till tidningen Grazia har Pitt spenderat miljoner på att renovera 35-rummaren.

- Brad har anlitat en specialist på renovering av herrgårdar. Hittills har han spenderat 67 miljoner kronor. Han har också erbjudit byggnadsarbetarna saftiga bonusar för att de ska slutföra allt till sommaren, säger källa till Grazia.

Vill bygga landningsbana

Men det slutar inte där. Pitt försöker dessutom få tillstånd att bygga en landningsbana där bröllopsgästernas privatplan kan landa. Han vill också involvera lokalbefolkningen i bröllopet.

- Paret vill att all mat och allt vin som serveras ska vara producerat av lokalbefolkningen.

Brad har också frågat Angelinas bror, James Haven, om han kan viga paret, säger källan till Grazia.

Äktenskapet blir det tredje för Angelina Jolie, som varit gift med Billy Bob Thornton och Jonny Lee Miller, och det andra för Brad Pitt, som skilde sig från Jennifer Aniston 2005. Brad och Angelina har barnen Maddox, 9, Pax, 7, Zahara, 6, Shiloh, 5, och tvillingarna Vivienne och Knox, 3, tillsammans.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN