Stjärnan skjuter upp turné – tvingas till operation

1 av 3
NÖJE

Kesha har slitit av korsbandet under ett av sina framträdanden.

Hon tvingas till operation i dag.

Och därefter är doktorns ord lag – inga fler konserter på ett bra tag.

Kesha skulle ha turnerat i Australien, Nya Zeeland, Taiwan och Japan under våren med sin ”Rainbow tour”, men tvingas skjuta upp besöken.

Det meddelar artisten på sin Instagram på tisdagen.

Anledningen är en skada, som uppstått under en spelning nyligen. En representant för artisten meddelar att hon slet av korsbandet efter att ha ramlat under ett framträdande i Dubai den 9 februari, skriver Variety.

Tvingas vila efter ingreppet

Kesha skriver på tisdagen att hon kommer opereras – redan samma dag. Därefter är det vila som gäller, på läkarens inrådan.

”Min största glädje i livet är att dela min musik med mina fans över hela världen, men jag måste följa doktorns order och genomgå operation för att fixa mitt avslitna korsband så jag kan ge allt på summerturnén och därefter”, skriver hon i inlägget.

Hon förklarar även att det tar emot att behöva ställa in så många turnédatum.

”Jag älskar er alla och kommer jobba så hårt jag kan varje dag på att återhämta mig, så att jag kan återvända till scenen så snart som möjligt. Jag är ledsen och skickar er alltid kärlek.”

Allt som allt handlar det om elva datum, som skulle ha börjat i Australien den 25 mars och avsutas i Osaka i Japan den 20 april, och som nu skjuts upp.

10 kvinnliga artisterna som tjänade mest 2017 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM

Kesha