Såpastjärnan – Agnetas kärlek

avJessica Isaksson, Martin Gustafsson

NÖJE

”Big brother”-Peter raggade upp tv-profilen på Facebook

”HAN ÄR FANTASTISK” Agneta Sjödin och tidigare ”Big brother”-deltagaren Peter Svensson är tillsammans. Paret inledde förhållandet – via Facebook. ”Det känns vackert och väldigt bra”, säger Agneta.

Agneta Sjödin är kär – igen.

Hon och Peter Svensson, känd från ”Big brother” 2002, är ett par.

– Han är fullständigt fantastisk, säger Agneta Sjödin.

Paret träffades efter nyår.

Agneta Sjödin, 43, gjorde nyligen slut med tidigare pojkvännen och tv-producenten Robert Jönsson.

Nu har hon träffat kärleken på nytt.

Genom Facebook.

Kärleken heter Peter Svensson, 32, känd för att ha deltagit i ”Big brother” 2002.

– Det är ganska nytt allting, men vi har haft Facebook-kontakt och sen sågs vi i början på året. Han är fullständigt fantastisk. Vi passar väldigt bra ihop som personer, det känns vackert och väldigt bra, säger Agneta Sjödin.

”Känns tryggt”

Samtidigt menar hon att det alltid finns skeptiker.

– Nu får vi bara hålla tummarna, jag har ju mycket skeptiker runt mig. Det är väl sånt som förföljt mig naturligtvis, men jag kan ju inte sluta leva för det. Men vi vet vilka vi är och var vi har varandra. Det känns som om vi lärt känna varandra bra snabbt.

Vad är det du ser hos honom?

– Jag vill inte uttala mig allt för mycket men det känns väldigt tryggt och vackert. Det är väldigt nytt och nu försöker vi bara njuta av det här, säger hon.

Det var Peter Svensson som tog den första kontakten.

– Jag hade sagt till mig själv att när jag ser Agneta ute skulle gå fram och prata med henne. Vi har gemensamma vänner och jag hade hört mycket gott om Agneta, säger han.

Mejlade

Men när tillfället dök upp tog han det inte.

– Istället för att förbanna det och vänta på nästa chans som skulle dyka upp så mejlade jag henne och så blev vi vänner på Facebook. Sen har vi mejlat varandra vänskapligt under några månader och lärt känna varandra.

Efter nyår träffades de för första gången.

– Vi satt och pratade i flera timmar.

”Är lycklig”

Att ha träffat Agneta menar han är en ”gåva”.

– För mig är ju meningen med livet kärleken, och att träffa Agneta och känna kärlek, det känns som en gåva för mig. Jag är superlycklig. Det är häftigt att träffa någon som man kan kommunicera med på ett sätt som känns konstruktivt och kärleksfullt, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!