Så gick det för rymdhjältarna

Foto: Carrie Fisher och Mark Hamill som de ser ut i dag.
NÖJE

Den ena gjorde rösten till Jokern i ”Batman”.

Den andra gjorde succé på Broadway.

Mycket har förändrats sedan Dödsstjärnan förstördes.

Mark Hamill som spelade Luke Skywalker är i dag 59 år. Efter att ha ridit på ”Star Wars” vågen så länge han kunde började Mark Hamill göra karriär som röstskådespelare. Störst framgång fick han som Jokern i den animerade och prisbelönta ”Batman”-serien från 90-talet. Den rollen kommer han göra för en sista gång i det kommande tv-spelet ”Batman: Arkham City” som släpps i år.

Hans kollega och ”syster” Carrie Fisher, 54, tampades länge med ett drogmissbruk. Hon har senare avslöjat för nyhetsbyrån AAP att hon tog kokain även under inspelningen av ”Star Wars”.

– Vi tog kokain på isplaneten under inspelningen av ”Rymdimperiet slår tillbaka”.

– Jag gillade inte ens kokain speciellt mycket, utan det handlade bara om att hoppa på vilket tåg som helst för att bli hög, säger hon.

2009 gjorde hon stor succé med en ensamföreställning på Broadway. Trots det fortsätter hon att tampas med sin dåliga självbild. Hon har berättat att hon inte klarar av att se inspelningar av sig själv för att hon äcklas av sin egen kropp.

– Folk frågar sig vad som hände med Carrie Fisher. ”Hon brukade vara så snygg och nu ser hon ut som Elton John", säger hon till tidningen People.
 

Klick!

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!