”Jag blev skrämd”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Tv-aktuella Sandra Dahlberg har tidigare blivit stalkad av en besatt man.

Nu är hon utsatt för en attack på nätet.

Någon har hackat både hennes mejl och Facebook-konto.

– Det känns skittrist, säger Sandra till Klick.

Sandra Dahlberg har fått sitt privata mejl- och Facebookkonto hackat. ”Det känns kränkande att någon har varit inne och snokat bland mina grejer”, säger hon.
Sandra Dahlberg har fått sitt privata mejl- och Facebookkonto hackat. ”Det känns kränkande att någon har varit inne och snokat bland mina grejer”, säger hon.

För några veckor sen fick sångerskan och tv-profilen Sandra Dahlberg, 31, en obehaglig överraskning. Någon hade hackat sig in på hennes privata mejl och Facebookkonto. Mängder med foton, mejl och annan information var borta.

– I princip allt var raderat, alla bilder och alla mejl. Det känns skittrist, säger Sandra.

Vet inte vem som ligger bakom

Hennes första reaktion var rädsla.

– Jag blev väldigt skrämd först. Man känner sig ju lite extra sårbar sedan man blev ensamstående. Jag har ju bara mig själv att förlita mig på, säger hon.

– Sedan blev jag mest förbannad. Jag hade ju alla mina kontakter där, det var mejl med kontrakt och allt möjligt. Min Facebook har jag fått tillbaka nu och jag hoppas att mejlen också ska gå att återställa.

Sandra säger att hon inte har en aning vem som ligger bakom attacken eller om det beror på att hon är en offentlig person.

Inte första gången

Det är i så fall inte första gången hon har fått smaka på kändislivets baksida. För några år sedan blev den forna ”Fame factory”-stjärnan förföljd av en man i 40-årsåldern som under en lång period ständigt dök upp på hennes spelningar och försökte tafsa på henne.

– Vakterna fick kasta ut honom från ett av mina jobb. Han skickade lappar och var överallt där jag var. Han kunde följa efter mig när jag gick på stan, det var väldigt obehagligt, säger Sandra.

Ensamstående mamma

Sandra tänker dock inte låta nätattacken påverka henne allt för mycket. Hon fokuserar hellre på jobbet med ”Postkodkampen” på TV4.

Och förstås på sonen Vilmer, 3, som hon har tillsammans med expojkvännen Jimmy Jansson, 24.

Paret separerade i vintras och Vilmer bor nu den största delen av tiden hos sin mamma.

– Jimmy har honom varannan helg. Det funkar, säger Sandra.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN