Mejla

Magnus Sundholm

Hollywood vräker ut pengar på fester

”Champagnen flödar till långt in på småtimmarna”

Publicerad:
Uppdaterad:
”Till sist rundade vi av kvällen med en tillställning på Chateau Marmont i West Hollywood. Dit hade Lady Gaga tagit sig i silvrig spegelklänning för att tillsammans med Bradley Cooper förstärka nomineringschanserna för A star is born.”
Foto: COLOURBOX
”Till sist rundade vi av kvällen med en tillställning på Chateau Marmont i West Hollywood. Dit hade Lady Gaga tagit sig i silvrig spegelklänning för att tillsammans med Bradley Cooper förstärka nomineringschanserna för A star is born.”

NÖJE

HOLLYWOOD. ”Man hade kunnat rädda regnskogarna”.

Filip Hammar hade antagligen rätt när han i en intervju med Nöjesbladet funderade över vad Hollywoods jakt på troféer egentligen kostar.

Just nu känns det som om det är fler PR-fester än filmpremiärer.

Bara i onsdags bjöds det på fyra partyn.

Jag hade behövt helikopter för att hinna med allihop.

Det började med en tillställning för B-skräckisen ”The quiet place” på Hotel Bel Air.

Där tog filmens huvudpersoner – tillika det äkta paret John Krasinski och Emily Blunt – emot tillsammans med de inblandade producenterna och kompositörerna.

– En stillsam tillställning, kallade en kollega det som trotsat eftermiddagstrafiken kring UCLA för att kolla in arrangemanget.

Festen hann inte sätta punkt förrän Ryan Gosling och den Oscarsbelönade regissören Damian Chazelle (”La La land”) bjöd på cocktails på Goya Studios i Hollywood.

Anledningen var förstås ”First man” som filmbolaget Universal hoppas ska få en nytändning under de kommande prisgalorna.

Hittills har den dock varit en besvikelse, något som den rätt dåliga uppslutningen på festen visade.

Silvrig spegelklänning

Många sökte sig vid samma tidpunkt i stället till hotell Beverly Wilshire i Beverly Hills där ABC slog på stort för samtliga sina tv-serier.

I baren hängde John Goodman och var på överraskande gott humör.

Laurence Fishburn delade vårt drinkbord när han dök upp med en tallrik grillade räkor och behöver plats för att kunna käka.

I det angränsande rummet sprang vi ihop med Frankie Shaw, skaparen och huvudrollsinnehavaren i ”SMILF”.

– Jag har inget att lansera just nu. Andra säsongen kommer inte förrän nästa år. Jag är bara här för att ha kul, sa hon.

Till sist rundade vi av kvällen med en tillställning på Chateau Marmont i West Hollywood. Dit hade Lady Gaga tagit sig i silvrig spegelklänning för att tillsammans med Bradley Cooper förstärka nomineringschanserna för ”A star is born”.

De hade hyrt hela terrassen och lät champagnen flöda till långt fram på småtimmarna.

I taxin på väg hem spekulerade vi i vem som kommer att vinna på satsningen. För de allra flesta lär det dock vara pengar rakt ut i sjön.

Det hade varit bättre att rädda regnskogarna.

 

Här är de nominerade till Golden Globe 6 januari 2019

Publicerad:

LÄS VIDARE