Här pussas Skarsgård och Britney

NÖJE

Spelade spel i tv – slutade med kindpuss

1 av 2 | Foto: Alexander Skarsgård och Britney Spears myser.

Britney Spears förlorade i spel.

Straffet? Att pussa Skarsgård på kinden, skriver U.K. Express.

I brittisk tv syntes stjärnorna tackla utmaningen med varsitt leende.

I det brittiska tv-programmet ”The Jonathan Ross Show” var Britney Spears, 34, och Alexander Skarsgård, 40, gäster i samma program. Under ett segment i programmet lektes det så kallad ”Spears pong”, en variant av ölspelet ”Beer pong”.

När Britney förlorade fick hon i uppgift att pussa Skarsgård på kinden, skriver U.K. Express.

På bilder från programmet syns hur de två stjärnornas blickar möts. Britney håller sin hand vid Skarsgårds hals och båda sluter ögonen innan hon placerar en puss på hans kind.

Pussades mer

Under programmet var Skarsgård fortsatt puss-sugen och valde även att pussa programledaren Jonathan Ross, 55, på munnen.

Skarsgård är tillsammans med den brittiska modellen och programledaren Alexa Chung, 32. När filmen ”Legenden om Tarzan” med Skarsgård i huvudrollen hade premiär i sommar besökte paret Stockholm tillsammans. Där sågs de bland annat mingla på nattklubben Trädgården på Södermalm.

”Letar inte efter män”

Britney Spears är singel. I tv-programmet med Skarsgård delade hon med sig av sina åsikter kring dejting.
– För många män handlar det om spel. Hela det här spelet, ringandet fram och tillbaka och sms:andet, det är bara för mycket, det är löjligt, säger hon i programmet.

Hon poängterade också att hon inte är på jakt efter en partner.
– Jag letar faktiskt inte efter män just nu. Jag trivs jättebra med mig själv. Jag letar inte efter någonting, jag trivs som jag är, säger hon i programmet.

ARTIKELN HANDLAR OM