Björn Skifs ligger kvar på sjukhuset

NÖJE

”Känner att han sviker sin publik”

1 av 4 | Foto: Björn Skifs.

Björn Skifs vårdas fortfarande på sjukhus efter helgens kollaps.

Ännu vet läkarna inte vad som drabbat hans hälsa.

– Jag vet inget mer, vi har lämnat familjen i fred, skriver producent Åsa Holmgren.

Det var natten mot lördagen som Björn Skifs, 69, svimmade i sitt hem och fick föras akut med ambulans till sjukhus.

Artisten hade timmarna innan stått på scen med Tommy Körberg, 68, inför ett fullsatt Skansen och framfört showen ”Revanschen på Skansen”. Artistkollegorna skulle även uppträtt under lördagen och söndagen men tvingades ställa in.

Det är oklart vad som drabbat artisten som fortfarande vårdas på sjukhuset.

– Jag vet inget mer, vi har lämnat familjen i fred och vi får ta upp diskussionen när han känner sig piggare, skriver producent Åsa Holmgren i ett sms till Nöjesbladet.

Via henne hälsar Skifs att han är ledsen över situationen och publikens besvikelse.

”En mardröm”

– Det här är en mardröm att behöva ställa in, han känner att han sviker sin publik, det var det enda som var viktigt för honom, säger hon till Expressen.

Till Nöjesbladet berättade vännen och kollegan Tommy Körberg att Skifs var krasslig redan under repetitionerna samt att hans blodtryck först var för högt och sedan för lågt. Men exakt vad det är som hänt vet läkarna alltså inte ännu.

Både lördagens och söndagens konserter tvingades ställas in. Men arrangören tittar på möjligheter att flytta showen till ett senare tillfälle.

– Vi ska naturligtvis försöka gottgöra alla besvikna. Vi tittar naturligtvis på att göra nya konserter eftersom den blev väldigt lyckad i fredags, sa Åsa Holmgren till Nöjesbladet igår.

ARTIKELN HANDLAR OM