Därför dissar Vikander sociala medier

NÖJE

Blev stressad av att posta inlägg

1 av 3 | Foto: AP TT NYHETSBYRÅN

Alicia Vikander pratar inte gärna om sitt privatliv.

Hon vill inte veta för mycket om sina kollegor, vilket gör att hon valt bort sociala medier.
– Jag blev stressad över att jag behövde posta saker, säger hon i en intervju med Telegraph.

Den svenska oscarvinnaren Alicia Vikander är aktuell i den senaste Jason Bourne-filmen där hon spelar mot Matt Damon. Inför att filmen går upp på biograferna i Usa har hon gjort en stor intervju med den brittiska tidningen Telegraph. Där berättar hon bland annat att hon valt bort sociala medier.

– Jag försökte, men jag blev stressad över att jag behövde posta saker, säger hon till Telegraph.

Hon konstaterar dock att sociala medier kan ha vissa fördelar.

– Om du tycker om det så är det ett bra sätt att hålla kontakten med publiken. Men jag hade inte drivet att göra det privat med mina vänner, så jag skulle nog inte vara så bra på det.

Kommenterar inte förhållandet

Vikander har valt att hålla sitt privatliv utanför rampljuset. Hon och skådespelaren Michael Fassbender ska ha dejtat sedan 2014. De ses ofta tillsammans och Vikander har enligt Telegraph nyligen spenderat tid med honom i Sydney. Paret har aldrig bekräftat relationen. Vikander är svävande när det kommer till sitt privaliv även under intervjun med Telegraph som skriver att allt hon vill säga om sitt privatliv är:
– När jag går på bio och ser skådespelare och skådespelerskor jag ser upp till så gillar jag att veta så lite som möjligt om dem. Så att jag kan se dem bli olika karaktärer, säger hon.

Det ska också vara en av anledningarna till att hon valt bort sociala medier.

ARTIKELN HANDLAR OM