Uppgifter: Rockikonen och Hollywoodstjärnan har gift sig

Av: Benjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:

Neil Young har gift sig med Daryl Hannah, skriver The Guardian.

Uppgifterna stärks av att paret gratuleras av vänner på sociala medier.

Enligt uppgifter har singer-songwritern Neil Young, 72, och skådespelerskan Daryl Hannah, 57, gift sig vid under en ceremoni i Kalifornien i helgen.

Vigseln ska ha ägt rum i Atascadero i lördags, efter en privat ceremoni på Youngs yacht i närheten av San Juan Islands, skriver The Guardian.

Vännen och gitarristen Mark Miller kommenterade nyheten på Facebook genom att gratulera paret. Han förtydligade senare att han inte närvarat själv vid ceremonin: ”Jag kände bara till det för att en av mina vänner som var närvarande skrev det på sin sida”.

"... vilken vacker tid av kärlek och magi”, skriver vännen och kollegan Rosanna Arquette på sociala medier.

1 av 2 | Foto: John Shearer / TT NYHETSBYRÅN
Neil Young.

Tidigare varit gift

Även administratören för Neil Youngs blogg har gratulerat paret online.

Hannah själv har postat en kryptisk bild på hennes Instagram föreställande en uggla med texten: ”Någon vakar över oss... kärlek och åter kärlek”.

Daryl Hannah har haft roller i filmer som ”Blommor av stål” och ”Blade Runner” och har nu senast synts i serien ”Sense8” på Netflix.

Hannah har aldrig tidigare varit gift men har haft långa och massmedialt uppmärksammade förhållanden med artisten Jackson Brown och John F. Kennedy Jr.

Neil Young och Daryl Hannah sägs ha varit ett par sedan 2014, då Young skilde sig från hustrun Pegi Young efter 36 års äktenskap.

Senare i år dyker Neil Young upp i Netflix filmen Paradox, en fantasy western musical regisserad av Daryl Hannah.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN