Pandora: Jag tävlar med en baby i magen

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: JOEY ABRAITYTE
femte månaden Pandora avslöjar nu att hon är gravid när hon ställer upp i Melodifestivalen på lördag. - Men jag tänker inte göra en Charlotte och stå på scen samma dag jag ska föda, säger hon.

NÖJE

Hon skilde sig, bröt ihop - och fann kärleken igen.

När Pandora tävlar i Melodifestivalen på lördag är hon gravid i femte månaden.

- Men jag tänker inte göra en Charlotte och stå på scen samma dag som jag ska föda, säger hon.

Hennes plan var att hålla graviditeten hemlig - även under Melodifestivalen.

Men när Aftonbladet frågar Pandora om hon väntar barn väljer hon att svara uppriktigt.

- Det är knappt någon som vet om det och jag ville ha det så så länge som möjligt. Jag är ändå 33 år och jag ville veta att allt gått bra innan jag pratar om det, säger Pandora.

Men eftersom man nu - om man tittar noga - kan se att magen växt en aning känner Pandora att hemligheten och glädjen äntligen kan få komma ut.

Svår skilsmässa

- Det är helt underbart - och helt oväntat. Det var inte alls planerat, men både jag och pappan är så lyckliga nu, säger Pandora, eller Anneli Magnusson som hon egentligen heter.

Den senaste tiden har varit turbulent för henne. I somras skilde hon sig från Patrik Fors, turnéledare och sambo sedan åtta år tillbaka. Det blev en svår smäll för Anneli.

- Vi både levde och jobbade tillsammans. Det var smärtsamt, säger hon.

Hon tillät sig att vara förtvivlad och "småapatisk". Hon slickade såren och började jobba igen på Blue Moon Bar i Västerås. Då plötsligt allt vände.

- Han är stammis där. Vi fick ögonkontakt och började prata. Kärlek uppstod, skrattar Pandora.

Nu bor de ihop

"Han" heter Per och de två bor nu tillsammans utanför Västerås. Han kommer också till Malmö för att stötta sin flickvän på lördag. Om hon vinner både på lördag och finalen i Globen veckan efter blir det en höggravid svensk representant på Eurovision Song Contest i Istanbul.

- Jag ser det absolut inte som något hinder. Jag satsar på att vinna och tror stenhårt på låten. Men jag tänker inte göra en Charlotte ( Perrelli) och stå på scen samma dag som jag ska föda, skrattar Pandora.

Blir det en flicka eller pojke?

- De kunde inte se det än. Men jag ska ta reda på det så fort som möjligt.

I slutet på juli får Pandora definitivt ett besked.

Klas Lindberg

Publicerad: