Kris Jenner

Kris Jenner: ”Bruce kan dra åt helvete”

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Vansinnig efter avslöjande intervjun i Vanity Fair

Bruce Jenners omvandling till Caitlyn har inte varit dans på rosor för ex-frun Kris Jenner.

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får realitymamman ett utbrott.

– Han kan dra åt helvete, säger hon.

Det är den före detta friidrottaren Caitlyn Jenners stora intervju i Vanity Fair som får ex-frun Kris Jenner att reagera. I intervjun, som publicerades i somras, säger Caitlyn bland annat att Kris var ”kontrollerande” under deras äktenskap och att hon behövde Caitlyn för att klara sig ekonomiskt.

Nu visar det senaste avsnittet av familjens realityserie ”Keeping up with the Kardashians” som sändes i USA igår, Kris Jenners ilska över ex-makens ord.

”Kommer inte vara stöttande”

– Han kan kan dra åt helvete. Jag önskar ärligt talat att jag aldrig träffat den här mannen. Jag menar, bara dra åt helvete Bruce, säger hon till dottern Kim Kardashian efter att ha läst intervjun skriver Daily Mail.

Avsnittet visar hur Kris Jenner får stöd av döttrarna i sin reaktion. Khloe Kardashian är lika upprörd som sin mamma över Caitlyns beskrivning av familjen.

– Jag kommer inte att vara stöttande om han inte stöttar mamma fullt ut. Jag kommer inte belöna ett dåligt beteende och att han inte respekterar mamma. Jag stöttar inte dig, du stöttar inte oss, säger hon.
– Jag är upprörd och sårad, säger Kim.

”Förklarade det aldrig”

I ”Keeping up with the Kardashians” har det före detta paret tidigare försökt tala ut med varandra om vad som gick snett i deras äktenskap.

– Du förklarade det aldrig för mig. Varje gång jag frågade varför du var en så arg person så sa du bara att du inte kunde prata med mig om det, sa Kris Jenner då.

Hon har också beskrivit Caitlyns könskorrigering som tuff att hantera.

– Ibland saknar jag Bruce, har hon sagt.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte: Den nya muminmuggen för 2021 finns hos Cervera – beställ här!

Nordic Nest

Publisert:

LÄS VIDARE

Exfrun om Caitlyn Jenner: Ibland saknar jag Bruce

ÄMNEN I ARTIKELN

Kris Jenner

Kim Kardashian

Klick!