Bianca Ingrosso stämmer tidning

Av: Isabel Norman

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Påstods ha spottat på Laila Bagge

1 av 4 | Foto: Karin Törnblom
Bianca Wahlgren Ingrosso verkade tvärsäker på hur Saades dejtinbjudan skulle hanteras.

Tidningen Hänt Extra påstår att bloggaren Bianca Ingrosso har spottat på Laila Bagge.

Bianca kallar det lögn och meddelar att hon tänker vidta åtgärder:

”Pratade precis med Laila och vi kommer lämna in en stämningsansökan angående detta”, skriver Bianca Ingrosso på Instagram.

Bloggaren Bianca Ingrosso, dotter till Pernilla Wahlgren är rasande på tidningen Hänt Extra. På tidningsomslaget till Hänt Extra, nr 46, kan man läsa: ”Rasande Bianca spottade på Laila Bagge”. På omslaget påstås Bianca Ingrosso ha tagit sin morbror Niclas Wahlgrens parti efter skilsmässan från Laila Bagge. Bianca Ingrosso har nu tagit ett foto av tidningsomslaget och skriver om det hela på Instagram:

”Under hela min uppväxt så har jag varit med om så mycket lögner och skit om min familj i pressen, men detta tar nog priset, HELT SJUKT! Det ligger ingen som helst sanning i detta!!”

Bianca Ingrosso berättar att hon har varit i kontakt med Laila Bagge och att de tänker vidta rättsliga åtgärder:

”Pratade precis med Laila och vi kommer lämna in en stämningsansökan angående detta. Vi gillar varandra jättemycket och jag skulle ALDRIG spotta på någon och har såklart INTE spottat på Laila! Ren och skär lögn med andra ord!!”.

”Det är ju förtal”

Det var först i kväll som Bianca Ingrosso fick höra talas om tidningsomslaget och kan därför inte ge några detaljer kring stämningsansökan men berättar att hon inte har varit i kontakt med tidningen:
– De har absolut inte försökt få kontakt med mig som de påstod i deras artikel, säger Bianca Ingrosso till Nöjesbladet.

Hur reagerade Laila Bagge när du ringde?

Laila och jag typ skrattade lite åt hur befängt det är, men det är klart att det absolut inte är kul att folk tror att man kan hitta på vad som helst om vem som helst. Sådant sjukt påhitt! Hon får så mycket påhopp och lögner så nu får det liksom vara nog! Det är ju förtal vilket klassas som ett brott i Sverige, säger Bianca Ingrosso.

Bloggar om relationen till Laila Bagge

Även på bloggen skriver Bianca Ingrosso om det aktuella tidningsomslaget. Hon skriver att hon aldrig träffat Laila Bagge på platsen där händelsen, enligt tidningen, skulle ha ägt rum. Dessutom beskriver hon sin relation till Laila Bagge:

”Jag har aldrig ogillat Laila och kommer aldrig göra det. Vi kom varandra nära under de åren som hon var tillsammans med Nicke och hon har funnits där för mig väldigt mycket när jag mådde dåligt. Så det finns inget otalt mellan mig och Laila what so ever”, skriver Bianca Ingrosso i sin blogg.

Publicerad:

LÄS VIDARE