Louis Tomlinson

1D-stjärnan hotas – av sin egen pappa

Av: 

Anders Hedberg

NÖJE

Bebislyckan kan bli kortvarig för Louis Tomlinson.

Nu hotar One Direction-stjärnans biologiske far att ”släppa en bomb” om sin son, om han inte får bli en del av den blivande familjen.

För knappt två veckor sedan avslöjades det att Louis Tomlinson väntar barn ihop med nya flickvänne, 23-åriga stylisten Briana Jungwirth.

Men alla blev inte lika glada över hyheten.

Troy Austin, 46, som är Tomlinsons bioloigiska pappa, hotar nu att trasa sönder den blivande familjen om sonen vägrar att återuppta kontakten med honom, skriver Daily Mirror.

Senast de två hade kontakt ska ha varit vid ett hetsigt telefonsamtal för tre år sedan.

– Troy har alltid velat reparera förhållandet men Louis har inte varit beredd att gå honom till mötes, säger en källa till Sunday People.

Tog namn efter styvpappan

– Troy ser det här som sista chansen och har sagt att han ska släppa en bomb som en sista utväg för att få kontakt med sin son.

Louis Tomlinson, 23, var bara fem år gammal när hans föräldrar separerade. Förhållandet med fadern har varit ansträngt sedan dess och Louis tog efternamnet efter sin styvpappa Mark Tomlinson.

När det nyligen avslöjades att Briana Jungwirth var i tredje månaden sa Troy Austin:

– Jag vill bli en del av mitt barnbarns liv. Jag missade Louis uppväxt och jag vill gottgöra det. Det är definitivt dags att reparera skadan. Livet är kort.

Frågan är om en utsträckt hand med en bomb i är rätt sätt att gör det på. Louis Tomlinson har ännu inte offentligt reagerat på pappans utspel.

ANNONS

Tandblekning hemma - få vitare tänder på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Louis Tomlinson

One Direction

Klick!