Bullock har hittat kärleken: ”Sandra är så lycklig”

NÖJE

Filmstjärnan dejtar komikern Michael McDonald

1 av 3 | Foto: Häromveckan syntes Sandra och Michael på Mardi Gras-festivalen i New Orleans iförda spexiga masker och sin egen vikt i färgglada halsband.

Hon fick sitt hjärta krossat år 2010 av maken Jesse James, 45, då det avslöjades att han varit otrogen med flera kvinnor.

Nu uppges Sandra Bullock, 52, ha hittat kärleken på nytt.

Filmstjärnan ska ha börjat dejta komikern Michael McDonald, 50, som var hennes motspelare i filmen ”Heat” år 2013.

I förra veckan syntes paret på Mardi Gras-festivalen i New Orleans – tätt hopslingrade.

– Förhållandet är fortfarande på ett tidigt stadium, men Sandra är så lycklig. Hon är ju väldigt privat så att de visar sin kärlek så här öppet visar hur mycket Michael måste betyda för henne. Hon är lite nervös över vart det här ska leda, men framför allt är hon lycklig, säger en källa till OK! Magazine.

”Tillitsproblem”

­Sandra ­Bullock och Michael McDonald är kompisar sedan en lång tid tillbaka. Men nu ska vänskapen alltså ha utvecklats till något mer.

– Förståeligt nog så har Sandra en hel del tillitsproblem efter hela grejen med Jesse. Men hon litar fullkomligt på Michael, och har äntligen börjat inse att han är mycket mer än en vän, säger uppgiftslämnaren till OK! Magazine, men tillägger också att Sandra Bullock inte vill gå för fort fram.

– Hon värdesätter verkligen Michael som vän, hon vill inte förstöra vänskapen genom att rusa fram.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!