Så förhandsbokar du #pamforstylein

Foto: Emma Svensson
En klänning, tre stylingmöjligheter. I dag den 24 oktober klockan 13.00 går det att förhandsboka klänningen.

avElina Malm

NÖJE

Theyouways modechef Pamela Bellafesta har tillsammans med Stylein skapat en klänning som endast finns tillgänglig i en begränsad upplaga. Nu har du chansen att förhandsboka din #pamforstylein-klänning!

De 100 första som förbeställer #pamforstylein-klänningen får dessutom en Shu Uemura-produkt!

Med syftet att skapa den perfekta lilla svarta har Stylein tillsammans med Pamela Bellafesta, erfaren stylist och modechef på Theyouway. Den gedigna designprocessen resulterade i PamforStylein - en långärmad, vadlång omlottklänning i vår mjukaste viskosjersey.

Klänningen går att bära på minst tre olika sätt: Med omlottskärningen framtill för en klassiskt feminin look, baktill för en elegant ryggurringning eller uppknäppt som en längre cardigan. Det medföljande skärpet skapar ännu fler variationsmöjligheter. PamforStylein är helt enkelt vår mest mångsidiga klänning hittills - och det gör den till det perfekta basplagget. Då klänningen är ett unikt samarbete med Theyouway tillverkas den i limiterad, numrerad upplaga.

Så här förhandsbokar du klänningen:

KLICKA HÄR för att komma direkt till förhandsbokningen. De 100 första som förbeställer klänningen får dessutom en Shu Uemura-produkt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode