Klick!

Paris Hiltons bror gripen – löpte amok ombord på flygplan

Av: 

Gustaf Tronarp

NÖJE

Hotade personalen ombord: ”Min pappa kan få er alla sparkade”

Det började med att han hotade personalen och slog näven i en vägg.

Det slutade med att han fick barn att gråta, somnade och blev fastlåst i sitt säte.

Paris Hiltons lillebror Conrad uppges ha tappat fattningen fullständigt på en flygning från London till Los Angeles, rapporterar tmz.com.

Alla kan nog tycka att det är jobbigt med långflygningar. Men att bete sig som hotellarvtagerskan och artisten Paris Hiltons lillebror Conrad gjorde i somras kan aldrig vara okej.

Den 20-årige ynglingen uppges ha gormat aggressiva hot mot ombordpersonalen. Han ska också ha slagit knytnäven upprepade gånger mot en vägg i planet, mycket nära en flygvärdinnas ansikte.

Fick barn att börja gråta

Tmz.com rapporterar att Conrad Hilton bland annat ska ha hävt ur sig följande under färden:

– Jag ska döda dig.

– Jag äger alla på den här flighten. De är bara jävla bönder.

– Jag kan få er alla sparkade på fem minuter. Jag känner er chef. Min pappa kommer köpa ut er. Han har gjort det förut. Han betalade 300 000 dollar förra gången.

Utbrotten uppges ha fått flera barn ombord att börja gråta.

Fick handbojor

Det ska också ha luktat marijuana från en av toaletterna ombord på flygplanet. Misstankarna riktades genast mot den unge Conrad.

Vid ett tillfälle somnade den ilskne passageraren. Möjligtvis var det av ren och skär utmattning till följd av allt skrikande. Hur som helst så gav kaptenen då personalen tillstånd att se till så att ynglingen skulle förbli sittande under resten av resan.

När planet gick ner för landning satt Conrad Hilton fast i sin stol med handbojor.

Har gripits

Enligt dokument som tmz.com kommit över har Conrad Hilton medgett att han sagt att han skulle ha kunnat göra ombordpersonalen arbetslös. Hans advokat skyller beteendet på att 20-åringen tagit en sömntablett innan flighten.

Det återstår att se hur långt den förklaringen räcker om det hela kommer till en rättssal. Nu, flera månader efter incidenten, har Conrad gripits.

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp smidigt startkit här

Dentway

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!