Harry Styles kan bli nästa James Bond

My name is Harry - Harry Styles

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2
My name is Bond - James Bond

Han fick bra kritik för insatsen i ”Dunkirk”. Nu ryktas det om att Harry Styles ska slänga på sig smokingen och bli nästa James Bond

Harry Styles, skönlockig musiker och superstjärna är en ung man som påminner om poppiskillen i gymnasiet. Den där killen som var trevlig, rolig, smart och fick kramas mer än någon trodde det var fysiskt möjligt.

Harry kan göra det

Harry Styles ÄR den poppiskillen upphöjt med i runda slängar en miljon. Han är rik som ett troll, charmig, ser bra ut och är väldigt framgångsrik. Inte nog med att han gjorde världssuccé tillsammans med boybandet One Direction. Harry Styles gjorde en kritikerrosad soloskiva och en något otippad succé som skådespelare i filmen ”Dunkirk”. Nu ryktas det om att Harry även ska axla rollen som den nästa James Bond.
— Harry kan göra det. Om de vill ha en yngre Bond så varför inte. Harry Styles har ”det”, säger ”Spectres” filmredigerare Lee Smith till Daily Star.

Smith som har redigerat både James Bond-filmen ”Spectre” och krigsfilmen ”Dunkirk” fortsätter att hylla Harry.
— Harry är väldigt bra och kan gå hela vägen, en otrolig talang och är helt naturlig framför kameran.

Trovärdighet i Harry

När Harry Styles fick en roll i krigsfilmen ”Dunkirk” var det många som höjde på ögonbrynen. Filmens regissör Christopher Nolan slog tillbaka kritiken.
– Jag såg en trovärdighet i Harry som gjorde att han fick rollen. I mina ögon gör han en äkta insats i filmen och jag hoppas att folk ser det, sa Christopher Nolan till Nöjesbladet.
Dunkirk”-regissören tippas även att regissera nästnästa James Bond-film med premiär 2022. Den filmen kommer inte att ha Daniel Craig i huvudrollen som James Bond. Med tanke på Nolans hyllande av Harry är det inte helt omöjligt att vi kommer att få se en ung Harry dyka upp i smoking på bioduken med en skakad men inte rörd draja i handen.


Publicerad:

LÄS VIDARE