Nick och Aaron Carters pappa död

1 av 2 | Foto: MATT SAYLES / AP
Nick och Aaron Carter.
NÖJE

Nick och Aaron Carters pappa Bob Carter har dött, 65 år gammal.

Nu ber artisterna om att deras privatliv respekteras under sin svåra tid.

– Mitt hjärta är krossat, skriver Aaron Carter på Instagram.

Artisterna och bröderna Nick Carter, 37, och Aaron Carter, 29, är i sorg. Deras pappa Bob Carter har gått bort, vid en ålder av 65 år. Det var Nick Carter själv som gick ut med det tråkiga beskedet på Twitter under gårdagen.

”Jag är hjärtekrossad av att dela nyheten om att vår pappa, Robert, gick bort förra natten..”, skrev han under gårdagen.

Han ber om att familjens privatliv respekteras under deras tuffa tid, då de får veta mer om dödsorsaken och påbörjar sin sorgeprocess.

Aaron Carter la strax efter sin brors besked upp en flera år gammal bild på sig själv och Bob Carter. På bilden står de tillsammans bland palmer samtidigt som pappan håller i en papegoja.

”Mitt hjärta är krossat, vi är så smärtade av att vi förlorat dig pappa, alldeles för tidigt. Du var aldrig mänsklig för mig, du var alltid min livs levande superhjälte”, skrev Aaron Carter till bilden.

Den andra familjetragedin

Bob Carter ska ha dött under tisdagsnatten, i Florida, uppger källor till TMZ.

Bob var med i familjens reality-show ”House of Carters” som sändes under 2006, tillsammans med ”Backstreet Boys”-sångaren Nick, tonårsidolen Aaron och deras tre andra syskon Angel, Leslie och Bobbie.

2012 drabbades bröderna av en tragedi då systern Leslie Carter gick bort, endast 25 år gammal.

ARTIKELN HANDLAR OM