Därför blockade Bianca Ingrosso sin bror

1 av 3
NÖJE

Oliver Ingrosso försökte skämta med sin syster Bianca Wahlgren Ingrosso.

Men Bianca såg inte humorn – och blockade sin storebror på Instagram.

– Hon blockade brorsan, hon tyckte inte att han skulle hålla på och skämta om heliga saker, säger Pernilla Wahlgren i sin podcast ”Wahlgren & Wistam”.

Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, var nyligen på semester i Israel tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 49. Under vistelsen var Bianca med om ett skämt från storebrorsan Oliver Ingrosso, 27. Det var något som verkligen inte uppskattades, berättar mamma Pernilla Wahlgren i sin podcast ”Wahlgren & Wistam”. På resan valde Wahlgrenarna att besöka Västra muren i Jerusalem – en välbesökt böneplats som är helig för troende.

– Många håller händerna mot klagomuren och så står man där och ber. Och så skriver man en bön på ett papper och stoppar i muren, förklarar Pernilla Wahlgren i sin podcast Wahlgren & Wistam.

Det var precis den ritualen som Bianca Wahlgren Ingrosso valde att genomföra. Hon la upp en bild av händelsen på Instagram, tillsammans med texten, ”Kotel – Västra väggen. Så vackert och magiskt” #fåminönskanattgåiuppfyllelse”, översatt från engelska.

”Blev så rörd”

– Bianca tyckte det var jättefint så hon blev faktiskt så rörd så hon började gråta. För man blir ju berörd av stämningen av allting. Och sen tog jag en bild på henne när hon står tryckt mot väggen och la upp på Instagram, och naturligtvis så är min putslustiga son där och kommenterar hennes bild med ”Har du gått in i väggen?”

Oliver Ingrossos skämt om att gå in i väggen togs inte väl av Bianca Wahlgren Ingrosso. Hon tyckte inte om hans sätt att skämta om heliga saker.

– Då blev Bianca så arg på Oliver så hon blockade honom från Instagram, säger Pernilla Wahlgren skrattandes i podden.

ARTIKELN HANDLAR OM