Katrin Zytomierska avslöjar namnet på sonen

1 av 2 | Foto: ROBERT GABRIELSSON
Katrin Zytomierska.
NÖJE

I mars födde Katrin Zytomierska sin tredje son.

Nu har hon och Alexander Klingstedt bestämt vad han ska heta.

Katrin Zytomierska och Alexander Klingstedt blev i mars föräldrar till en son, som är parets första gemensamma barn. Sedan tidigare har hon sönerna Ringo och Rambo tillsammans med Bingo Rimér.

Att hitta det perfekta namnet till den nyfödde var dock inte så lätt, särskilt inte eftersom paret var inställda på att få en tjej.

– Vi har ju trott att det skulle bli en tjej och har googlat och spånat tjejnamn. Men vi har pratat om Gunnar. Vi vet inte än om det är allvar eller på skoj, vi får se, sa Katrin Zytomierska till Nöjesbladet i mars.

Nu har dock temat med förnamn på bokstaven ”R” tagit stopp. Den nyfödde har fått namnet Falke, med Rey som mellannamn, vilket den nyblivna trebarnsmamman avslöjade på Instagram.

– Det var Alex som hittade Falke när han var på ett möte i Amsterdam. Då fanns det en kille från Belgien där som heter Falke. Och så fastnade det, säger hon och fortsätter:

– Men det började med att jag föreslog ”Folke”. Och DÅ kom han på att han hade träffat den här Falke. Och då bestämde vi oss. Vi gillar Falke jättemycket.

ARTIKELN HANDLAR OM