Paul Tilly

Paul Tilly friade till flickvännen Isabella

TV-profilen: ”Vi är glada och lyckliga

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Paul Tilly och Isabella Staberg .
Paul Tilly och Isabella Staberg .

NÖJE

Paul ”Ica-Ulf” Tilly har friat till kärleken Isabella Staberg under en semesterresa till Menorca.

I ett sms till Aftonbladet skriver han om den stora lyckan.

”Vi är glada och lyckliga och njuter av varandras sällskap i den här fantastiskt vackra miljön”.

Somliga resor är bättre än andra. Fråga bara Paul Tilly, mer känd som karaktären Ulf i Icas reklamfilmer. Nyligen åkte han och sambon Isabella Staberg på en barnfri semester till Menorca. Där och då passade nämligen Paul Tilly på att fria – och lyckligtvis blev svaret det som han hade hoppats på.

Semester på Menorca

”En välförtjänt semestervecka på Menorca bara för oss två går mot sitt slut. Och var är bättre än att avrunda med ett ja från mina drömmars kvinna. Vad jag gjort för att vara så lyckligt lottad är fortfarande en gåta. Ser fram emot att se vad framtiden har på gång för oss och vår lilla familj! Jag älskar dig”, skriver Paul Tilly och taggar Isabella Staberg.

Många gratuleratar till förlovningen med kärleksfulla kommentarer och emojis, däribland artisten Erik Segerstedt som skriver ”Grattis!!” följt av flera hjärtan.

Aftonbladet har varit i kontakt med Paul Tilly som skriver om den stora lyckan i ett sms.

”Det känns fantastiskt såklart. Vi tar vara på sista dagen på beachen/klipporna innan vi åker hem imorgon, och tar bara vara på tiden tillsammans här innan vardag med jobb och barn igen. Vi är glada och lyckliga och njuter av varandras sällskap i den här fantastiskt vackra miljön”.

Bröllopet inte spikat

När det blir bröllop återstår att se.

”Just nu är vi bara i den här bubblan så bröllopsplanerna får komma sen!”.

Paul Tilly och halvspanjorskan Isabella Staberg träffades på krogen för fyra år sedan då de båda huserade i Malmö. Men året därpå fick Isabella Staberg ett jobberbjudande i Spanien och Paul Tilly valde att flytta med.

– Tanken att jag ska försöka bo här lite mer permanent. Sen får man ju se, men jag tar ett steg i taget. Det är bra att få loss lite pengar också. Men visst, det är en dröm att kunna ha möjligheten att bo här nere, sa han då till Aftonbladet.

Fick barn 2019

Det visade sig vara ett lyckokast.

– Vi har det jättebra här nere. Hon pratar spanska, men egentligen behöver man knappast det. Alla här pratar engelska eller svenska eller norska. Men jag lär mig sakta spanska, i alla fall fraser här och där, sa han vid ett senare tillfälle.

Samma år avslöjade Paul Tilly i ett inlägg på Instagram att de skulle bli föräldrar och i april 2019 föddes sonen Milian.

”Säg hej till vår vackra lilla pojke Milian Sune Lennart Tilly. Ren kärlek vid första ögonkastet”, skrev Paul Tilly i ett inlägg på Instagram.

ANNONS

Inredning från Ellos - upp till 40% rabatt på varor från Ellos Home och många fler

Extern länk från Ellos

Köp här

Publisert:

LÄS VIDARE

”Love is blind” säsong två – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Paul Tilly